reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Kochanie najważniejsze żeby w ogóle było :tak::tak::tak: ale życzę Ci pieknych bliżniaczków :tak::tak::tak:
kochana ja też tak uważam oby się udało, kiedyś sobie wymyśliłam że bardzo bym chciala mieć ale mój mąż się przeraził, teraz jestem w sytuacji że tak bardzo pragnę dziecka że najważniejsze by się w końcu pojawiło i bylo zdrowe... teraz się cholernie boję IUI im bliżej tym większy strach a z drugiej strony nie mogę się doczekać!!!

na razie moje pięcioraczki rozwijają się w jak najlepszym porządku, lecz bardzo się martwię co będzie dalej. Zostało mi około 8 tygodni. Czuję się na razie dobrze, lecz jak dostanę jakichkolwiek bóli od razu zostanę zawieziona do szpitala i tam pozostanę do końca ciąży. Cała rodzina bardzo wspiera mnie w czasie tych ostatnich tygodni. U mnie w rodzinie zdarzały się już ciąże bliźniacze, moja ciocia nawet urodziła trojaczki, ale pięcioraczki w naszej rodzinie to będzie wielka rewolucja.

Martynka

Dlaczego sie boisz IUI ? Czego sie obawiasz ?
Bierzesz CLO teraz ? Piszesz ze chcialabys blizniaki. CLO wspomaga wzrost i rozwoj komorek, wiec sa zwiekszone szanse na bliznieta w porownaniu do naturalnego cyklu

kochana ja też tak uważam oby się udało, kiedyś sobie wymyśliłam że bardzo bym chciala mieć ale mój mąż się przeraził, teraz jestem w sytuacji że tak bardzo pragnę dziecka że najważniejsze by się w końcu pojawiło i bylo zdrowe... teraz się cholernie boję IUI im bliżej tym większy strach a z drugiej strony nie mogę się doczekać!!!
Jestem z Tobą kochana :tak::tak::tak: jestem pewna ze wszystko sie uda i bedziesz miala kochane malenstwo :tak::tak::tak:
na razie moje pięcioraczki rozwijają się w jak najlepszym porządku, lecz bardzo się martwię co będzie dalej. Zostało mi około 8 tygodni. Czuję się na razie dobrze, lecz jak dostanę jakichkolwiek bóli od razu zostanę zawieziona do szpitala i tam pozostanę do końca ciąży. Cała rodzina bardzo wspiera mnie w czasie tych ostatnich tygodni. U mnie w rodzinie zdarzały się już ciąże bliźniacze, moja ciocia nawet urodziła trojaczki, ale pięcioraczki w naszej rodzinie to będzie wielka rewolucja.
Kochana uwazaj na siebie :-) i swoje kochane skarby :-) rodzina Cię wspiera w domku a my tu na forum :tak::tak::tak: pamietaj ze wszystkie jestesmy z Tobą i trzymamy za Was kciuki :tak::tak::tak:

Martynka

Dlaczego sie boisz IUI ? Czego sie obawiasz ?
Bierzesz CLO teraz ? Piszesz ze chcialabys blizniaki. CLO wspomaga wzrost i rozwoj komorek, wiec sa zwiekszone szanse na bliznieta w porownaniu do naturalnego cyklu
nic kochana nie biorę lekarz zalecił na naturalnym cyklu... nic narazie mam nie brać za 8 dni wizyta i dowiem się co dalej, nie mówiłam mu że bym chciała bliźnaiki, to tylko moje takie dawne marzenie.
Boję się przede wszystkim rozczarowania to taki strach w środku tak jaby obawa przed tym wszystkim co mnie czeka...
Podobno jestesmy w grupie osób które maja szanse że uda się za pierwszym razem, ale z tego co czytam na bocianie to najczęsciej 3,4 cyklu wychodzi... niestety.
Mam przeczucie że się uda!!! kurde ale moje przeczucie co do innych się sprawdza a co do mnie to raczej rzadko!

nic kochana nie biorę lekarz zalecił na naturalnym cyklu... nic narazie mam nie brać za 8 dni wizyta i dowiem się co dalej, nie mówiłam mu że bym chciała bliźnaiki, to tylko moje takie dawne marzenie.
Boję się przede wszystkim rozczarowania to taki strach w środku tak jaby obawa przed tym wszystkim co mnie czeka...
Podobno jestesmy w grupie osób które maja szanse że uda się za pierwszym razem, ale z tego co czytam na bocianie to najczęsciej 3,4 cyklu wychodzi... niestety.
Mam przeczucie że się uda!!! kurde ale moje przeczucie co do innych się sprawdza a co do mnie to raczej rzadko!
sprawdzi się zobaczysz kochana :-):-):-):-) ja mam przeczucie że sie sprawdzi Twoje przeczucie i ze wam się uda :tak::tak::tak:

reklama
Do góry