reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Aliso

Dziekuje za cieple slowa.

Procesu niestety nie da sie odwrocic. Tzn sam proces jest odwracalny i moj parnter byl w grupie gdzie sie okresla prawdopodobienstwu sukcesu na 90%. Niemniej jednak my sie znalezslimy w tych 5%, gdzie sie nie powiodlo. Bedziemy przystepowali do in vitro, bo tylko to nam pozostaje. Lekarz jak na razie kazal nam czekac 3 miesiace i powtorzyc test nasienia, zeby na 100% byc pewnym. Po odwroceniu zabiegu w 90% przypadko sperma powraca po okolo 2-3 miesiacach. Zdarza sie jednak ze trzeba czekac i 6 miesiecy, dlatego tez musimy test powtorzyc
Ponadto to standardowa procedura, bo testy roznia sie miedzy soba i zawsze kaza zrobic minimum 2. Wiec koniec marca bedziemy mieli drugi test. Od kwietnia zaczynamy procedure ICSI, ktora powinna sie zamknac w 3-4 miesiacach. Jak dobrze pojdzie to w lato zostane mama:) A jesli nie to bedziemy przystepowali do kolejnego podejscia itd.....

Co u Ciebie kochana ?

Ostatnia edycja:
JULITKO WSZYSTIEGO NAJLEPRZEGO POD TE URODZINKI,PRZEDE WSZYSTKIM DUZO ZDROWKA I SPELNIENIA MARZEN!!!!!!!!!!!

LILU jak tam Twoj sen na nowym mieszkanku...zapamietalas cos?

LOLITKO ciesze sie ze sie nie poddajecie,na pewno w wakacje bedziesz mama!!!!!!!!!!!!!!!!!

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE,A CO SIE DZIEJE Z W.KROPECZKA?

JULITKO WSZYSTIEGO NAJLEPRZEGO POD TE URODZINKI,PRZEDE WSZYSTKIM DUZO ZDROWKA I SPELNIENIA MARZEN!!!!!!!!!!!

LILU jak tam Twoj sen na nowym mieszkanku...zapamietalas cos?

LOLITKO ciesze sie ze sie nie poddajecie,na pewno w wakacje bedziesz mama!!!!!!!!!!!!!!!!!

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE,A CO SIE DZIEJE Z W.KROPECZKA?
DZIĘKUJĘ CI KOCHANA :tak::tak::tak:

Witam w te zimowe i śnieżne południe, mnie normalnie zasypało, jak się mi uda to dodam zdjęcia na forum;-)

Skoro udawała ciążę to chyba sobie to zaplanowała wcześniej.
Co się dzieje na tym świecie
A tak w ogóle dziewczyny po poronieniu powinny mieć zapewnioną opiekę psychologa. Wiem coś o tym ja po zabiegu usłyszałam od pielęgniarki "jesteś młoda jeszcze będziesz mieć dzieci"
TYLE:-(
A od jednego głupiego doktorka "Niech mężuś trzyma wacka w spodnich przez 6 miesięcy":wściekła/y:

Zgodzę się z Tobą, że dla każdej kobiety, która przeżyła takie sprawy powinna być udzielona pomoc psychologa. Jednak nasza służba zdrowia patrzy na to, żeby "odbębnić dniówkę" i zarobić jak największą kasę. :wściekła/y: A jak pójdziesz prywatnie to skaczą koło Ciebie, wiadomo kasa robi wszystko. Przykro mi, że tak Cię potraktowali, ale jesteś silna i to się liczy;-)

Elizabeth moje gratulacje, któraś miała rację, że luty krótki miesiąc ale fasolinek duży "wysyp":-D
ja też kochane Wam przesyłam fluidki szybko otwierać słoiczki:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Witam w te zimowe i śnieżne południe, mnie normalnie zasypało, jak się mi uda to dodam zdjęcia na forum;-)

Zgodzę się z Tobą, że dla każdej kobiety, która przeżyła takie sprawy powinna być udzielona pomoc psychologa. Jednak nasza służba zdrowia patrzy na to, żeby "odbębnić dniówkę" i zarobić jak największą kasę. :wściekła/y: A jak pójdziesz prywatnie to skaczą koło Ciebie, wiadomo kasa robi wszystko. Przykro mi, że tak Cię potraktowali, ale jesteś silna i to się liczy;-)

Elizabeth moje gratulacje, któraś miała rację, że luty krótki miesiąc ale fasolinek duży "wysyp":-D
ja też kochane Wam przesyłam fluidki szybko otwierać słoiczki:-D

Dziekuje za fluidki :tak::tak::tak: złapałam do słoiczka :tak::tak::tak: planowo do @ mam jeszcze 2 dni ale zobaczymy, kurcze cos mnie boli brzuch wiec pewnie malpa przylezie .....:-(

Kochana Mężatka i Julitka

Dziś jest dzień, w którym smutki idą w cień, a marzenia się spełniają i otuchy dodają. Każdy składa Ci życzenia - szczęścia, zdrowia, powodzenia. A ja życzę Ci miłości i radości oraz życia bez przykrości. Żeby każdy dzień był taki, w którym słonko daje znaki, że blisko Ciebie jest ktoś, kto bardzo kocha Cię. I kochane fasoleczki życzę z całego serducha:-)

kochana mężatka i julitka

dziś jest dzień, w którym smutki idą w cień, a marzenia się spełniają i otuchy dodają. Każdy składa ci życzenia - szczęścia, zdrowia, powodzenia. A ja życzę ci miłości i radości oraz życia bez przykrości. żeby każdy dzień był taki, w którym słonko daje znaki, że blisko ciebie jest ktoś, kto bardzo kocha cię. I kochane fasoleczki życzę z całego serducha:-)
dziękuję słonko :-)

Witam w niedzielne popołudnie!!!
JULITKO I MĘŻATKO- Wszystkiego najlepszego jak najszybszego zafasolkowania wam ŻYCZĘ!!!!:-D:-)
Julitko to co ci się wydaję nie możliwe to może się właśnie spełnic... myślę że twoja fasolka to już rośnie w twoim brzuszku i dostaniesz swój upragniony prezent-bardzo mocno trzymam kciuki!!!!:-)
Lolitko bardzo się cieszę że zmieniłaś zdanie co do in vitro!!!:tak:
Sylwka trochę złapałam tych fluidków może pomogą w tym cyklu!!-pozdrawiam;-)
Kinguś jak się czujesz? :happy:
pozdrawiam was kochane!!!!:tak::tak::-D

reklama
Witam w niedzielne popołudnie!!!
JULITKO I MĘŻATKO- Wszystkiego najlepszego jak najszybszego zafasolkowania wam ŻYCZĘ!!!!:-D:-)
Julitko to co ci się wydaję nie możliwe to może się właśnie spełnic... myślę że twoja fasolka to już rośnie w twoim brzuszku i dostaniesz swój upragniony prezent-bardzo mocno trzymam kciuki!!!!:-)
Lolitko bardzo się cieszę że zmieniłaś zdanie co do in vitro!!!:tak:
Sylwka trochę złapałam tych fluidków może pomogą w tym cyklu!!-pozdrawiam;-)
Kinguś jak się czujesz? :happy:
pozdrawiam was kochane!!!!:tak::tak::-D

Dziekuje za życzonka :-) a za kciuki nie dziekuję hehe zeby nie zapeszyć :tak: juz niedługo wszystko się wyjaśni :-):-):-) i bede albo sie cieszyła albo dalej czekała :-p

Do góry