reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Martynko, masz racje - juz sie zaczelam niecierpliwic. Musze Ci powiedziec, ze i tak w ym cyklu przechodze to duzo lagodniej. Trzymajcie kciuki - blagaaaaaaaam!

Gratulacje kochana!!!!!!!!!!!!! Niech fasolka rosnie zdrowo. Przyjemnych 9 miesiecy i szczesliwego rozwiazania.
P.S. I juz nie marudz, tylko zacznij sie cieszyc. Serduszko juz sie pomalutku tworzy. To musi byc super uczucie, jesli ma sie swiadomosc ze w brzuszku z dnia na dzien, fasolka rosnie !
Ktora nastepna do gratulacji fasolkowych? :-D
Ty kochana napewno :-):-):-):-)

reklama
Witam Was!

sylwka22 trzymamy kciuki za serduszko:-)
Dziękuje kochana jak tylko coś będę wiedzieć od razu z Wami się podzielę z wiadomościami;-)

bablyss pisze:
Sylwka22 dbaj o siebie bardzo....kochana jestes....:tak:
dbam jak tylko potrafię i dziękuje słoneczko Ty też jesteś wspaniała i będę Was wspierać jak tylko umiem bo wiem, że czekanie na kluseczkę jest nie lada sztuka;-)

kinguś trzymam mocno daj znać jak poszło...

Wróciłam od lekarza:
pęcherzyk ciążowy - 10 mm
pęcherzyk żółtkowy- 1 mm
zarys zarodka- 0,7 mm (coś się tam tworzy ale nie ma nawet milimetra).
Wcześniejsza ciąża niż wynika z okresu.
Za tydzień na usg i wtedy powinien być już zarodek widoczny.
Dziękuje za kciuki :tak::tak:
Kochana to świetnie teraz dbaj o siebie i nie denerwuj się bo ja się ze złoszczę wtedy na Ciebie:wściekła/y: no pilnuj się:-D ważne że wszystko jest oki i historia się nie;-) powtórzy

kobitki mam taką prośbę możecie mi powiedzieć, w którym tyg ciąży jestem bo ja już zgupiałam, betkę robiłam 4. 02 i wyszła 98,86 możecie mi to jakoś obliczyć???

z tego co ja wyliczyłam to 4??

elfa- swietne wyniki....:rofl2: mozesz byc pewna ze hormony przysadki mozgowej te bardzo wazne masz w normie..

kingus- czekalam na wiesci od ciebie i widzisz, wszytsko ok,, super prezencik na walanetyki dostaliscie z mezusiem:-D oby tak dalej.. i wierze ze juz wkrotce zobaczysz serduszko twojego dzieciatka:rofl2:

Znajdziesz pracę :tak::tak:

Wróciłam od lekarza:
pęcherzyk żółtkowy- 1 mm
Kinguś na razie wszystko idzie książkowo przyrost pęcherzyka powinien być min 1 mm na dzień a u Ciebie wynik idealny. Wiele dziś nie napiszę bo moja mała ma grypę żołądkowa i ciężki dzień za nami.
Oby jutro było lepiej:tak:
Buziaki

Znajdziesz pracę :tak::tak:

Wróciłam od lekarza:
pęcherzyk żółtkowy- 1 mm
a widzisz mamuska:-):-)
gratulacje

dzieki za dobre informacje, ciesze sie ze te moje hormonki sa ok :)
teraz tylko zostaje jeszcze zbadac nasionka meza czy sie poprawily po witaminkach, niestety teraz jest chory i lyka antybiotyk, wiec badanie musi poczekac jeszcze tydzien

Witajcie wieczorowa pora:-):-)

no to widze ze jestesmy w podobnej sytuacji :baffled:
Tez sie przeprowadzamy jutro na nowe mieszkanie ( jeszcze razem ) ale moj zwiazek tez wisi na wlosku :szok::szok::szok: nic nie pisalalam bo myslalam ze to tylko takie tam spiecie, ale jest coraz gorzej :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: Jestem zalamana :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Lilu - Co sie dzieje? Kochana mam nadzieje, ze klotnie nie pojawiaja sie z powodu tego, ze nie ma w waszym zwiazku jeszcze dzidzi:-(

Witam Was moje myszki:-) kochane wiecie moze cos na temat takiego zółtawego śluzu???

Julitko - Jedynie co wiem na ten temat to to, ze zoltawy kolor sluzu onacza, ze nie jest to plodny sluz:tak: i ze czasem jest oznaka jakiegos zapalenia(ale to czesto jest zwiazane z intensywnym mocnym zapachem sluzu) - co nie znaczy, ze u ciebie tak wlasnie jest kochana:tak:Moze w twoim organiznie zachodza jakies zmiany i tak organizm na to reaguje:-)

Wróciłam od lekarza:
pęcherzyk żółtkowy- 1 mm

Kingus - Ale sie ciesze:-):tak::-):tak:Dalej 3mam kciuczki.

Pozdrawiam wszystkie niewymienione kobietki na forum:tak::-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję Ci MĘŻATKO kochana za odpowiedz hm...co do zapachu to raczej nie ma zadnego niepokojącego na szczescie a do zmian hm....nie wiem sama moze moj organizm szykuje sie na zblizającą się @.... jakie przeziebienie na dodatek dzis mnie bierze :-(

Do góry