reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
gratulacje mamuski :-):-):-) no posyppalo sie bocian gdzies przelatywal czy co ?;-) i oczywiscie ja tez chce ja tez chce ja tez chce :-) kobitki pomozcie ja mam dzisiaj 10dc zawsze trwa ok 27 dni lekarz kazal z przytulankami czekac do 12dc moj m chciala dzisiaj (juz od paru dni chce) ale go splawiam zeby jeszcze poczekal i ...sie obrazil co wy na to powinnam czekac czy odpuscic ratujcie:rofl2::rofl2::rofl2:

ja bym poczekała..

dziewczyny mam syna ktory ma rok a jestem w ciazy z drugim 6tydzien i jestem zalamana pomuzcie chociaz troche slow otuchy potrzebuje i co tu teraz robic

radosć!!!! to powinnaś czuć, bo maluchy zajma sie soba jak podrosna a Ty dasz sobie radę!!!!każde dziecko to cud! powie Ci to każda dziewczyna tutaj!!! więc spróbuj cieszyc sie tym darem!!! zapraszam na mamy październikowe!!!

Witam wszystkich!

Nie było mnie kilka dni a tu tyle fasolek:tak::tak::tak:

kinguś, catedra - gratulacje!!!!!!!!!!!!

sandra - mam nadzieję, że Ty też się cieszysz - gratuluję.

Ja czekam do jutra - jak nie dostanę @ to dopiero wtedy w czwartek beta:-)

trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła :tak:

Pozdrawiam Was dziewczyny i trzymam za Was kciuki!!!

gratulacje mamuski :-):-):-) no posyppalo sie bocian gdzies przelatywal czy co ?;-) i oczywiscie ja tez chce ja tez chce ja tez chce :-) kobitki pomozcie ja mam dzisiaj 10dc zawsze trwa ok 27 dni lekarz kazal z przytulankami czekac do 12dc moj m chciala dzisiaj (juz od paru dni chce) ale go splawiam zeby jeszcze
poczekal i ...sie obrazil co wy na to powinnam czekac czy odpuscic ratujcie:rofl2::rofl2::rofl2:

A ja bym nie czekalam, skoro jestes ok 2 dni przed owulka to duze szanse na dziewczynke i ze nie bedziesz celowac zapozno ! Przeciez plemniczki potrafia przezyc nawet do 5 dni, wiec moim zdanie spokojnie mozecie zaczasc sie przytulac, tym bardziej ze jest ochota ze strony meza i nie beda to przytulanki z przymusi bo dzisiaj trzeba !
Pamietajcie dziewczynki spontan jest najwazniejszy :-D

A ja bym nie czekalam, skoro jestes ok 2 dni przed owulka to duze szanse na dziewczynke i ze nie bedziesz celowac zapozno ! Przeciez plemniczki potrafia przezyc nawet do 5 dni, wiec moim zdanie spokojnie mozecie zaczasc sie przytulac, tym bardziej ze jest ochota ze strony meza i nie beda to przytulanki z przymusi bo dzisiaj trzeba !
Pamietajcie dziewczynki spontan jest najwazniejszy :-D

Lilu, ale plemniczki mogą być słabe i nie przetrwać do czasu owulki..zreszta agalotta zrobisz jak będziesz uważała..pytałas lekarza czemu masz czekać? może to ważne...

Ostatnia edycja:
Zaglądałyście na te stronki co podalam?

To z dziećmi to tragedia,:-(
a to z psami to boki zrywać:-)

Dziewczynki! Zrobilam test owu! Wyszlo, ze owulacja sie zbliza :-) 16 dc, pecherzyk ma teraz pewnie juz z 19 mm :-) Wczesniej testy owu wychodzily negatywnie, wiec moze cos jest na rzeczy ;-)

reklama
Do góry