reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam Was Dziewczynki;-)

Zaczynam 3 cykl starań. Wiem, że to nie długo, ale stresuję się moja chorobą, a mianowicie od 15 lat choruje na tarczycę. Nie mam (ani nigdy nie miałam niedoczynności ani nadczynności). Mam wole guzowate (nieliczne guzki). Moje TSH zawsze było w normie, obecne robione w lipcu 2010 wynosiło 2,92. Codziennie przyjmuję Euthurox 50/75.

Boję się, że moja choroba może mi utrudniać zajście w ciążę. Jak było z Wami kobitki? Miałyście problemy z zajściem w ciążę z ta chorobą? Wiem, że niedoczynność może utrudniać poczęcie, ale niestety nic nie wiem jak jest z tymi guzkami.

madziu, nie martw się, na pewno będzie wszystko dobrze, dużo zdrówka dla Twojego syneczka ;-)

reklama
Witam Was Dziewczynki;-)

Zaczynam 3 cykl starań. Wiem, że to nie długo, ale stresuję się moja chorobą, a mianowicie od 15 lat choruje na tarczycę. Nie mam (ani nigdy nie miałam niedoczynności ani nadczynności). Mam wole guzowate (nieliczne guzki). Moje TSH zawsze było w normie, obecne robione w lipcu 2010 wynosiło 2,92. Codziennie przyjmuję Euthurox 50/75.

Boję się, że moja choroba może mi utrudniać zajście w ciążę. Jak było z Wami kobitki? Miałyście problemy z zajściem w ciążę z ta chorobą? Wiem, że niedoczynność może utrudniać poczęcie, ale niestety nic nie wiem jak jest z tymi guzkami.

madziu, nie martw się, na pewno będzie wszystko dobrze, dużo zdrówka dla Twojego syneczka ;-)
cześć moja serdeczna przyjaciółka też ma guzki no ale z zajściem w ciążę nie miała problemów jako takich niby o drugie więcej się starali ale może to też wynikać z tego że akutat budowali domek i dużo musiała ona załatwiać bo większość było na jej głowie:)
życzę powodzenia:):)

reklama
Oj dziewczyny, nie załamujcie się, tylko zbierajcie siły na nowy cykl, trzeba mocno wierzyć, że się uda!!! Chociaż wiem, że na początku cyklu zawsze jest trudno...

Do góry