serce sie kraje że takie maleństwo musi juz tak cierpiećPrawda,tym bardziej wiem ze po tej operacji bedzie lepiej i syniu nie bedzie sie tak meczyc,i moge wiecej zniesc dla jego zdrowia.
reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
serce sie kraje że takie maleństwo musi juz tak cierpieć
oj tak i łzy same spływają po policzkach,takie małe a takie problemy ze zdrowiem
wiesz ja to pewnie bym po udanej operacji wyła jak bóbr pewnie też łezki uronisz?oj tak i łzy same spływają po policzkach,takie małe a takie problemy ze zdrowiem
madzia84
wiesz ja to pewnie bym po udanej operacji wyła jak bóbr pewnie też łezki uronisz?
Ja na samą mysl o operacji płacze,oj to bedzie szczesliwy dzien jak sie uda operacja tez bede wyła jak bóbr,ja to jestem taki płaczek.
przepraszam ze tak zniknęłam ale musiałam siostrze zrobić kurczaczka faszerowanego bo jutro wyprawia rocznice ślubu IJa na samą mysl o operacji płacze,oj to bedzie szczesliwy dzien jak sie uda operacja tez bede wyła jak bóbr,ja to jestem taki płaczek.
dobranoc pewnie już słodko śpicie z synkiem
madzia84
przepraszam ze tak zniknęłam ale musiałam siostrze zrobić kurczaczka faszerowanego bo jutro wyprawia rocznice ślubu I
dobranoc pewnie już słodko śpicie z synkiem
Hejka.
Bartus sie przebudził o 23 i szalał z 20 min i potem lulał.Ja jestem sama mojego M jeszcze niema 15 bedzie juz sie doczekac nie moge.
Buziaczki i dobrego dnia zycze
również życzę miłego dnia tym bardzie że super pogoda dzisiaj jestHejka.
Bartus sie przebudził o 23 i szalał z 20 min i potem lulał.Ja jestem sama mojego M jeszcze niema 15 bedzie juz sie doczekac nie moge.
Buziaczki i dobrego dnia zycze
przyjemnego spacerku z synkiem
Ja na samą mysl o operacji płacze,oj to bedzie szczesliwy dzien jak sie uda operacja tez bede wyła jak bóbr,ja to jestem taki płaczek.
To są strasznie duże emocję, więc nie dziwię się, że płaczesz, ale zobaczysz wszystko bedzie dobrze, a jak juz będzie po operacji, to będziesz się cieszyć a nie płakać!!!
madzia84
asiq83 mam do Ciebie pytanko zwiazane znowu z tą operacją a własciwie po niej.Czy ty synka karmiłas przez ten tydz sondą,bo jak go nie mogłas nosic na rekach?
Ostatnia edycja:
reklama
Black_Opal
Fanka BB :)
Madziu dużo zdrówka dla Bartusia! Mocno trzymam kciuki za udaną operację i szybki powrót do pełni sił! :***
Podziel się: