reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Ojej w szpitalu:szok: biedaczek:-( A na co ta rehabilitacja??? (jeżeli wolno spytać...)

Każdy na Twoim miejscu byłby przewrażliwiony

O jak się słodko przeciąga:tak:

U mnie dzisiaj piękne słoneczko wyszło:tak: zapowiada się ładna, cieplutka pogoda, nareszcie!!!

Neurolog zauwazyła ze synus jest troszke opózniony chodzi o ruchliwosc chociaz ja mam inne zdanie,ale jest po operacji i chca zeby był tak jak rówiesnicy.Jest wczesniaczkiem temu ta rehabilitacja:tak:

reklama
WITAM:happy2:
Kiedyś byłam na tym wątku....

Podczytałam bo chciałam zobaczyć co słychać u znanych mi staraczek i wyczytałam piękną wiadomosć gdzie nie mogę się powstrzymać i :

BADAICKA MOJE WIELKIE GRATULACJE DUUŻO ZDRÓWKA DLA WAS SIŁ ABY SYNUŚ ZDROWO SIE CHOWAŁ !!!

POZDRAWIAM:happy2:

Neurolog zauwazyła ze synus jest troszke opózniony chodzi o ruchliwosc chociaz ja mam inne zdanie,ale jest po operacji i chca zeby był tak jak rówiesnicy.Jest wczesniaczkiem temu ta rehabilitacja:tak:

Na pewno lepiej porehabilitować Bartusia, niż później wyrzucać sobie, że czegoś sie nie zrobiło:)) Bartuś szybciutko nadrobi wszystkie zaległości i wszystko będzie dobrze!!

Czy u was też dzisiaj taka ładna pogoda:)??

madzia na pewno wolą dmuchać na zimne bo ja też jestem wcześniakiem i do tego z siostrą bliźniaczką i zobacz jest wsio ok więc tu też bedzie
pozdrawiam

WITAM :)

I JA PRZYSZLAM SOBIE ZOBACZYC CO SLYCHAC NA MOIM STARYM UKOCHANYM WATKU OTWARTYM :tak: BO NIESTETY ZAMKNETY COS PRZYGASA CZASAMI :-(

BADAICKO- GRATULUJE JESZCZE RAZ :-)

POZDRAWIAM.

Lilu od kiedy wyszła u Ciebie ta anemia poważna że zabieg laparoskopii odwołany???
trzymaj sie kochana będzie dobrze&&&&&&&&&

Lopop- anemie wykryli mi kilka dni przed planowana laparo.
ja nie mieszkam obecnie w polsce wiec w grudniu bylam zalatwic sobie termin na laparo, umowilismy sie z lekarzem na maj i ze badania porobie jak przylece tydzien przed zabiegiem no i wyszlo szydlo z worka :(
niestety ani ja ani moj lekarz nie pomyslelismy zeby wczesniej zrobic chociaz ta glupia morfologie :( a anemie mam prawdopodobnie przez metformax bo on wyplukuje kwas foliowy i witamine b12 z organizmu, ja nie lykalam witamin ( bo po co ) a zelazo mam w normie.

reklama
Do góry