jest w tym jakaś metoda zobaczymyJa tez postaram sie nie liczyc w tym miesiacy. Zobaczymy, jak mi to wyjdzie;-)
reklama
W przyszlym tyg jade na 3 dni na wycieczke z dzieciakami. NA przelomie maja i czerwca przyjezdza moja siora z synkiem (dwulatek) i babia, wiec bede miala sie czym zajac...jest w tym jakaś metoda zobaczymy
W przyszlym tyg jade na 3 dni na wycieczke z dzieciakami. NA przelomie maja i czerwca przyjezdza moja siora z synkiem (dwulatek) i babia, wiec bede miala sie czym zajac...
Oj jak rodzinak przyjeżdża, to zawsze jest coś do roboty (szczególnie z dziećmi) )))
a gdzie jedziecie ze szkoły?W przyszlym tyg jade na 3 dni na wycieczke z dzieciakami. NA przelomie maja i czerwca przyjezdza moja siora z synkiem (dwulatek) i babia, wiec bede miala sie czym zajac...
prawda oczy na około głowyOj jak rodzinak przyjeżdża, to zawsze jest coś do roboty (szczególnie z dziećmi) )))
K
Kinga85
Gość
maćku witaj! jasne że tu możesz pisać przecież forum jest dla ludzi jak czujesz że tu pasujesz to pisz! :-)
widzę że bedziesz miała rodzinkę u siebie i na wycieczkę jedziesz fajnie! bedziesz miała zajecie i na pewno nie bedziesz tyle myślała o tych starankach a to jest dobre
lopop ty już sobie nie komplikuj co? ;D jasne że co ma być to będzie.. to tak jak i u nas. 3mam kciuki aby po 20tym były u ciebie II kreski na tescie a nie @! ja to tydzień po tobie mam termin wrednej... :/
Black opal na pewno na obronie sobie poradzisz ) bedziemy kciuki 3mać
wikula widzę że owulka niebawem! ) tak wiec wiesz że mocno &&&&&&&& :-) bedzie okej 3mam kciuki!
dawno marzenix nie zaglądała i inne dziewczyny... ciekawe co u nich
POZDRAWIAM WAS
widzę że bedziesz miała rodzinkę u siebie i na wycieczkę jedziesz fajnie! bedziesz miała zajecie i na pewno nie bedziesz tyle myślała o tych starankach a to jest dobre
lopop ty już sobie nie komplikuj co? ;D jasne że co ma być to będzie.. to tak jak i u nas. 3mam kciuki aby po 20tym były u ciebie II kreski na tescie a nie @! ja to tydzień po tobie mam termin wrednej... :/
Black opal na pewno na obronie sobie poradzisz ) bedziemy kciuki 3mać
wikula widzę że owulka niebawem! ) tak wiec wiesz że mocno &&&&&&&& :-) bedzie okej 3mam kciuki!
POZDRAWIAM WAS
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
siemanki dziabogi
weekend i po weekendzie.... choc u mnie to tera tdzien wolnego wiec mam jeden wielki weekend
lopop
trzymamy zbey malpa nie przylazla parszywa jedna
weekend i po weekendzie.... choc u mnie to tera tdzien wolnego wiec mam jeden wielki weekend
lopop
maćku witaj! jasne że tu możesz pisać przecież forum jest dla ludzi jak czujesz że tu pasujesz to pisz! :-)
lopop
POZDRAWIAM WAS
Teraz proszę trzymać te kciuki przez dwa tygodnie)
A dziewczyny faktycznie coś nie zglądają????!!
siemanki dziabogi
lopop
A jak tam u Ciebie???
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
u mnie bez zmian... czekam te 2 tygodnie i sie okaze
K
Kinga85
Gość
no za mnie też 3majcie kciuki bo teraz ważny tydzień u mnie w cyklu
lolitka sobie wypoczniesz teraz moj M już po urlopie :/ i znowu sama siedze z młodym
lolitka sobie wypoczniesz teraz moj M już po urlopie :/ i znowu sama siedze z młodym
reklama
Do Krakowa:-)a gdzie jedziecie ze szkoły?
Na tym drugim forum wspomnialas o Agniesiar - co tam u niej? Doczekala sie fasolki?maćku witaj! jasne że tu możesz pisać przecież forum jest dla ludzi jak czujesz że tu pasujesz to pisz! :-)
POZDRAWIAM WAS
Podziel się: