K
Kinga85
Gość
tak doczekała się widzisz... w tym cyklu własnie teraz! dziś ma ważną wizytę u gina i mocno trzymamy za nią kciukiNa tym drugim forum wspomnialas o Agniesiar - co tam u niej? Doczekala sie fasolki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak doczekała się widzisz... w tym cyklu własnie teraz! dziś ma ważną wizytę u gina i mocno trzymamy za nią kciukiNa tym drugim forum wspomnialas o Agniesiar - co tam u niej? Doczekala sie fasolki?
No to super! Dawno jej nigdzie nie spotkalam, ale dobrze pamietam, ile musiala przejsc...tak doczekała się widzisz... w tym cyklu własnie teraz! dziś ma ważną wizytę u gina i mocno trzymamy za nią kciuki
U mnie poczatek kolejnego cyklu, czyli nuda;-)maćku a jak tam u ciebie??
u mnie bez zmian... czekam te 2 tygodnie i sie okaze
no za mnie też 3majcie kciuki bo teraz ważny tydzień u mnie w cyklu
lolitka sobie wypoczniesz teraz moj M już po urlopie :/ i znowu sama siedze z młodym
U mnie poczatek kolejnego cyklu, czyli nuda;-)
&&&&&&&&&&&&u mnie bez zmian... czekam te 2 tygodnie i sie okaze
za Ciebie też &&&&&&&&&&&no za mnie też 3majcie kciuki bo teraz ważny tydzień u mnie w cyklu
lolitka sobie wypoczniesz teraz moj M już po urlopie :/ i znowu sama siedze z młodym
Ty to zawsze złoty środek znajdzieszWOW musiałam nadrobić posty! Ale fajnie
Dziewczęta trzymam mocno kciuki żeby wredoty nie przylazły
Lopop zrób sobie wyliczankę z receptami i na którą wypadnie na tą bęc! Nie komplikuj ;-)
Wikulaa to już moja druga obrona u tego promotora więc wiem doskonale na co się nastawiać - na najprzyjemniejszy egzamin w ciągu tych studiów
Super, że agniesiar zafasoklowana :-) A Marzenix zajęta nową pracą i nie zagląda
Buziaki Kobietki :*
no kurcze troche się posypie oby fasolek- no jeszcze daleko do wrednoty ciesz się chwilami z Mwikula ja czekam spokojnie do 28 maja... jeszcze sporo przede mną