reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

niunia27 smutne to co piszesz szkoda mi ciebie ta cała sytuacja :( ale wierzę że bedzie dobrze i w końcu słonko zaświeci ponownie nad Tobą:) Tulam!

dziękuję dziewczyny!
no musi być okej... trzeba walczyć o to potomstwo no nie... ja jestem dobrej myśli
uda nam się na pewno
Pozdrawiam ciepło!

madzia śliczny twoj Bartuś! :)

reklama
Spoko spoko, niech wątek rusza na całego, jak dawniej :)

Udało mi się zebrać wszystkie wpisy w indeksie i złożyłam już pracę i komplet dokumentów :)
27 maja obrona i mogę się w pełni oddać tym ostatnim tygodniom ciąży i potem macierzyństwu :D

Pozdrawiam!

:-) to fakt
tutaj jakoś się nie mijamy bo jest spokojniej

jak to u ciebie teraz w tym cyklu wygląda? kiedy testujesz?
przed chwilą wróciłam z monitoringu i pęcherzyk pękł dostałam recepte na lutkę i mam brać, ale też mam recepte na dupka i sie zastanawiam , który lepszy wiesz szukam sobie problemu ach
nie testuje czekam co będzie

Hmmm... To moze ja sie na ten watek przerzuce;-)

Zapraszamy:)) Im nas więcej tym weselej:))

Spoko spoko, niech wątek rusza na całego, jak dawniej :)

Udało mi się zebrać wszystkie wpisy w indeksie i złożyłam już pracę i komplet dokumentów :)
27 maja obrona i mogę się w pełni oddać tym ostatnim tygodniom ciąży i potem macierzyństwu :D

Pozdrawiam!

Plany cudowne i wizja przyszłości:)) Tylko obroną to ty się nie denerwuj, nie ma czym!!

przed chwilą wróciłam z monitoringu i pęcherzyk pękł dostałam recepte na lutkę i mam brać, ale też mam recepte na dupka i sie zastanawiam , który lepszy wiesz szukam sobie problemu ach
nie testuje czekam co będzie

A kiedy @ miałaby nie przyjść???

reklama
Ja tez postaram sie nie liczyc w tym miesiacy. Zobaczymy, jak mi to wyjdzie;-)

Lopop - to moze jesnak przzuce sie na to forum skoro tutaj tez siedzisz...
Masz raceje - ciezarne babki sa dolujace, a malenkie dzieciaczki jeszcze badziej...

Ostatnia edycja:
Do góry