reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

niunia27 smutne to co piszesz szkoda mi ciebie ta cała sytuacja :( ale wierzę że bedzie dobrze i w końcu słonko zaświeci ponownie nad Tobą:) Tulam!

dziękuję dziewczyny!
no musi być okej... trzeba walczyć o to potomstwo no nie... ja jestem dobrej myśli
uda nam się na pewno
Pozdrawiam ciepło!

madzia śliczny twoj Bartuś! :)

reklama
Spoko spoko, niech wątek rusza na całego, jak dawniej :)

Udało mi się zebrać wszystkie wpisy w indeksie i złożyłam już pracę i komplet dokumentów :)
27 maja obrona i mogę się w pełni oddać tym ostatnim tygodniom ciąży i potem macierzyństwu :D

Pozdrawiam!

:-) to fakt
tutaj jakoś się nie mijamy bo jest spokojniej

jak to u ciebie teraz w tym cyklu wygląda? kiedy testujesz?
przed chwilą wróciłam z monitoringu i pęcherzyk pękł dostałam recepte na lutkę i mam brać, ale też mam recepte na dupka i sie zastanawiam , który lepszy wiesz szukam sobie problemu ach
nie testuje czekam co będzie

Hmmm... To moze ja sie na ten watek przerzuce;-)

Zapraszamy:)) Im nas więcej tym weselej:))

Spoko spoko, niech wątek rusza na całego, jak dawniej :)

Udało mi się zebrać wszystkie wpisy w indeksie i złożyłam już pracę i komplet dokumentów :)
27 maja obrona i mogę się w pełni oddać tym ostatnim tygodniom ciąży i potem macierzyństwu :D

Pozdrawiam!

Plany cudowne i wizja przyszłości:)) Tylko obroną to ty się nie denerwuj, nie ma czym!!

przed chwilą wróciłam z monitoringu i pęcherzyk pękł dostałam recepte na lutkę i mam brać, ale też mam recepte na dupka i sie zastanawiam , który lepszy wiesz szukam sobie problemu ach
nie testuje czekam co będzie

A kiedy @ miałaby nie przyjść???

reklama
Ja tez postaram sie nie liczyc w tym miesiacy. Zobaczymy, jak mi to wyjdzie;-)

Lopop - to moze jesnak przzuce sie na to forum skoro tutaj tez siedzisz...
Masz raceje - ciezarne babki sa dolujace, a malenkie dzieciaczki jeszcze badziej...

Ostatnia edycja:
Do góry