reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Zajączku - jestem, troszkę odpoczywałam od wszystkiego. Po zabiegu już w zasadzie nie ma śladu, czuję sie świetnie i tak jakby go nie było, choć pierwsze 3 dni były kiepskie, czułam sie bardzo słaba i zasypałam gdzie popadnie, a do tego męczyły mnie straszne mdłości i brak apetytu. Za miesiąc mam nadzieję, ze zaczną znów walczyć o maluszka. Za tydzień będą wyniki badania histopatologicznego (ale wszystko mi mówi, ze będzie ok)

A co u Ciebie, jak sie czujesz - zarówno psychicznie jak i fizycznie!
:-):-):-) Odpoczywaj ile się da:))) Dobrze że się odezwałaś bo się zastanawiałam co i jak, jak poszło. Daj znać jak będziesz miała wyniki. Trzymam kciuki zeby teraz już wszystko poszło jak z płatka:-) Całuski dla Ciebie:)

reklama
Dzień dobry dziewczyny:-)
Zajączu - a Ty czemu nic nie piszesz o sobie, jak sie czujesz i w jakiej fazie cyklu jesteś, bo twój wykres jakiś taki mało aktualny. Nadal jesteś na clo?
Agniesiu...nie pisze bo nie mam o czym. Wykres juz zmieniłam:) dzięki za zwrócenie uwagi:)...ale jak widzisz, tylko obserwacja i żadnych serduszek. Bo nie ma Mężula:(( Mam nadzieje że choć w następnym cyklu uda nam się namalować kilka:D:D
Więc nie biorę niczego oprócz bromka, kwasu i magnezu. Może w nast. cyklu ruszę:)
witam sie tak od czasu do czasu i daje znac ze jeszcze zyje.......
Hej Dzeni:-):-) CO u Ciebie?? Jak badania...mało zaglądałam ostatnio do Was więc nie wiem co i jak:-(

Buziaki dla wszystkich:-)

zajaczka a jakos ja tez za czesto nie wchodze...........hsg juz zrobili jest okej.....problem z toczniem.....wyniki trombofili mam do odebrania (az sie boje)....i 1 marca jade znowu,beda pobierac komorki z endometrium,albo cale endometrium.........no i mam skierownie do endykronologa..........to tyle.....a tak to zaczeło mi juz brakowac sił na wszystko........

Cześć Laski
CO tu takie puściochy??
zajaczka a jakos ja tez za czesto nie wchodze...........hsg juz zrobili jest okej.....problem z toczniem.....wyniki trombofili mam do odebrania (az sie boje)....i 1 marca jade znowu,beda pobierac komorki z endometrium,albo cale endometrium.........no i mam skierownie do endykronologa..........to tyle.....a tak to zaczeło mi juz brakowac sił na wszystko........
Dzeni...powiem CI szczerzę - ja CIę na prawdę podziwiam Słońce. Dasz radę!!! Jesteś jedną z najsilniejszych babek jakie znam. Kied mas zte wyniki dokładnie?? napisz co i jak, dobrze?? CIeszę sie że HSG w porządku, przynajmniej jeden problem z głowy. Trzymaj się cieplutko:)

Miłego dnia dla wszystkich:-):-)

Cześć Laski
CO tu takie puściochy??

Dzeni...powiem CI szczerzę - ja CIę na prawdę podziwiam Słońce. Dasz radę!!! Jesteś jedną z najsilniejszych babek jakie znam. Kied mas zte wyniki dokładnie?? napisz co i jak, dobrze?? CIeszę sie że HSG w porządku, przynajmniej jeden problem z głowy. Trzymaj się cieplutko:)

Miłego dnia dla wszystkich:-):-)
zajaczku dzieki za słowa wsparcia i wiary we mnie.....czasami opadam z sił,no ale jak zobacze takie malenstwo i jak dadza mi na rece to wymiekam.........wyniki juz sa ale niechce mi sie po nie jechac od tak.....w poniedzialek jade celowo do kliniki to odrazu odbiore......dam znac co i jak.......dzisiaj robił ponownie tsh.....i sa super....wiec czeka mnie wizyta u endykrynologa bo cos z innymi jest nie tak.....

Hej :)
Stwierdziłam że wpadnę :) ja zaczęłam przymusową przerwę w staraniach - 2 lata!!! bo M. rozpoczął leczenie .....
ale spoko dzięki temu że widzę że leczenie już po 2 zastrzykach (1x na tydzień) przynosi efekty to łatwiej się z tym pogodzić :) i w zasadzie nie mam z tym problemu mam tylko nadzieję że nie zmarnuję tych 2 lat i coś zrobię w tym czasie dla siebie :)

Lolitko trzymam mocno kciuki!!!!!!!!!! :)

Olapolap kurcze to ty już na finiszu jesteś .... wow!!!

Witam:D Czy ktoś mi może pomóc? A mianowicie okres powinnam dostać 8 lutego a pojawił się 18 lutego i był tylko 3 dniowy i mniej obfity niż zwykle ( wcześniej mój okres trwał 7-8 dni). Robiłam test ciążowy przed miesiączką i wyszła jedna kreska (druga prawie niewidoczna). Przed tym spóźnionym okresem miałam straszne upławy zawsze białe ze dwa razy tylko lekko brązowawe. Pozatym bardzo dziwnie się czuję, piersi mam powiększone, przytyłam choć teraz już mi waga spada i do tego jeszcze bóle głowy. Dodam jeszcze że z mężem staramy się o dzidziusia od 1,5 i obawiam się, że może troche uroiłam sobie tą ciąże. Proszę o pomoc :crazy:

reklama
Witam, ja bym na Twoim miejscu poszła do lekarza. Ja jak test robiłam to mi też wyszła druga kreska bardzo bardzo jasna (już myślałam że tylko mi się wydaje że ją widze:-)), piersi miałam bardzo obolałe i cały czas mam, bóle głowy też mam jestem w 5 tygodniu i codziennie budze sie z bólami głowy - to jest najgorsze:-( . A plamienia czasami występują. Nie chce Ci robić nadzieji ale moim zdaniem możesz być w ciąży. Najlepiej idź do lekarza jak najszybciej to będziesz najspokojniejsza. Pozdrawiam

Do góry