reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Niunia

Ano hu..jnia z ta sluzba zdrowia. Sluzba to moze i jest, ale nie zdrowia
A u Ciebie co z ta lutealna sie dzieje. Hormony robilas? Wsio dobrze wyszlo?

Ogólnie hormony to mam ładnie tylko ta końcówka cyklu za krótka i nic nie ma szansy się zagnieździć.
Jakoś odrzucam wszelkie hormony, zastrzyki, zaczynają wtedy wyniki szaleć i plamienia/@ się wcześniej pojawiają co praktycznie nie miało by prawa po tych hormonach wystąpić. Mój M powiedział, że jakiś dziwaczny mam ten organizm. Chyba oboje jednoznacznie stwierdziliśmy, że na chwilę obecną sprawdzimy jeszcze raz czy jest owulacja. Jeżeli znowu się potwierdzi, to czekamy bez leków do jesieni. Na lato planujemy dwutygodniowy rajd po Polsce, zaczniemy od morza kierując się na wschód, później spadniemy na dół i z powrotem w lubuskie. Może wtedy coś się wylęgnie:-D

Agniesia - witaj
Dostalam dzis zdjecie naszego szkraba...troszke mi sie lzej na duszy zrobilo

Słodka z niej dziewuszka - pamiętaj, ze dzięki wam juz jedno dziecko ma co zjeść i jak sie uczyć - to wspaniały dar serca, który z równo wam jak i jej da ogromnie wiele.

Cieszę sie, ze czujesz sie już choć odrobinę lepiej - nadal rozmawiam z tym u góry o Was i o nas.

Agniesia

Bardzo slodka. Ma 3.5 roczku....
Dziekuje za rozmowy z tym na gorze. Mocno potrzebne

Niunia
8 dni bardzo malawo....Zawsze tak mialas?

reklama
Do góry