Zajączek81
Fanka BB :)
Siemacie ):-)
Trzymam kciuki żeby nie było problemów z fazą lutealną teraz i udało się:-) Niech ta Wasza robota nie idzie na marne:-):-)
Agniesiu, nie wiem czemu ten spadek...Wczoraj miałam monitoring o 19 i pęcherzyk już pęknięty, więc owu była. Ja stawiam na poniedziałek właśnie... Boże, tak bardzo chcę że aż to nierealne się wydaje żeby sie udało:--(Zajączku - moim zdaniem dziś możesz mieć owulację, a nawet jutro, Co prawda nie widziałam wcześniej twoich wykresów, ale wczoraj to raczej mało prawdopodobne, bo dziś masz spadek temperatury.
Lolitko, aj czytałam na ten temat różne opinie...Pytałam, też nowego gina czy powinnam brac bromek i czy ta prl po MTC ma znaczenie. Powiedział mi że na pewno nie zaszkodzi, a skoro tamta lekarka przepisała to on się nie chce wtryniac w czyjś tok myslenia. Wiesz u mnie jak do tej pory oprócz właśnie tej prolaktyny nic nie stwierdzono więc...ja chcę wierzyc że to był właśnie ten problem który teraz zniknie... Naiwna jestem może, wiem o tym....ale musze coś robić bo inaczej nadzieja mnie opuszcza...:--(Kochana...Ty ten wynik z prolaktyna po obciazeniu to wyrzuc do kosza i o papierku zapomnij. Kto tam slyszal w tym wieku robic takie badania. To przezytek slonko...
Prolaktyne robie sie z obciazeniem tylko wtedy, gdy podstawowy poziom prolaktyny jest za wysoki.
Spij a raczej serduszkuj spokojnie
cześć Niunia, kopę lat:-) Co do lekarza, to może masz rację. Może i szuka na ślepo, ale szuka.....Popieram całkowicie.
Jak prolaktynka robiona standardowo to poco w ogóle robić z obciążeniem. Lekarz sam nie wie czego szukać i próbuje metodą eliminacji
A my obecnie zbieramy na drugą turę wizyt u lekarza. Pierwszy monitoring dwa miechy wstecz wyszedł ładnie tylko mam za krótką fazę od jajcowania do małpy a na hormony reaguję od razu plamieniami. Teraz jak i ten cykl będzie trwał 27 dni umawiam się na kolejny monitoring, to wypadnie tak gdzieś za dwa albo trzy cykle. ale wtedy biorę mojego ostro do pracy.
.
Trzymam kciuki żeby nie było problemów z fazą lutealną teraz i udało się:-) Niech ta Wasza robota nie idzie na marne:-):-)
:-):-) Jesteście wspaniałymi ludźmi Lolitko:-)Bardzo slodka. Ma 3.5 roczku....
Dziekuje za rozmowy z tym na gorze. Mocno potrzebne