Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
nic sie nie martw olica, a jaka masz tempke? wciaz wysoko? bo to tez duzo mowi....dziś na 11 do lekarza ale u nas labolatorium do 10 to znowu dzis odpada nawet jak da mi skierowanie na tą HCG w szpitalu wynik w 3 dni a jesli jestem w ciąży to trochę długo muszę czekać do tej pory to ja się wykrwawie ciekawe co ona zadecyduję? dam znać
no bo sie szwendasz tam gdzie nie potrzeba...Witam się....
Matko, jak mnie tu dawno nie było.....
Buziaki dla wszystkich:-)
wiesz co ja tez mam zazwyczaj nizsze tempki,a w I fazie tym bardziej, wiec to calkiem normalne, to nie prawda ze swiadczy o braku owulacji, o braku owulacji mozna mowic gdy nie ma skoku a po nim 3 wyzszych tempek..... zreszta najlepiej monitorig to potwierdzic moze......dziewczyny mam pytanie( zadalam je juz na innym forum ale nikt nie potrafi mi odpowiedziec) bralam przez prawie 4 lata tabletki i w pierwszych czterech cyklach moja nizsza temp to 36,3 max a teraz od poczatku 36,6 nie wiem co myslec czytalam ze za niska temp 1 fazy moze swiadczyc o braku owu a i po raz pierwszy po odstawieniu tabsow mialam normalny okres (tzn bez przerwy ) co myslicie spotkalyscie sie z tym kiedys???