agniesiar
Marzymy o II serduszku
Hej dziewczyny moja radość coś czuję była przed wczesna:-(dzis popołudniu dostałam krwawienia poleciałam do ginekologa lekarka stwierdziła 7 tydzień ciąży ale nie na 1000 %zbadała mnie ginekologicznie i powiedziała ja tu widzę ciaze dostałam Duphaston i Cyclonamine na te krwawienia i jeśli zaczne bardziej krwawić to do szpitala i tyle wracając do domu kupiłam jeszcze jeden test i był negatywny test był strumieniowy już nie wiem co mam mysleć jeden był pozytywny potem lekarka stwierdziła ciąże a teraz negatywny o co chodzi nie mam pojęcia t strasznie sie tym martwie zapytałam sie jej czy możliwe jest że test pozytywny a ciąży brak powiedziała ze tak że mogła bym mieć jakieś zabużenia hormonalne na odchdne powiedziała żebym traktowała się jak kobieta w ciąży nawet w karcie zaznaczyła ciąza.i o co tu chodzi może któraś z was tak miala ????????????
Jeżeli w obrazie usg nie było widać fasolki to moim zdaniem powinnaś zrobić bete, a nie jakieś tam testy, bo jeżeli nie daj Bóg doszło do poronienia, to trzeba by pozwolić sie macicy samej oczyścić, a nie hamować to lekami. mam nadzieję, ze wszystko jest ok. Trzymam za Ciebie kciuki. A jeszcze jedno we wczesnej ciaży może dojść do krwawienia, ale należy wówczas przyjąć na wszelki wypadek leki. Więc zrób betkę i będziesz spokojniejsza!!!