reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam!

U mnie w sumie dobre wieści, oba pęcherzyki pięknie pękły, miedzy sobotą a niedzielą, wtedy również była przytulanka, co prawda szanse na fasolkę prawie żadne, ale są. Termin zabiegu wyznaczony za 3 tygodnie, mam dzwonić do lekarza w ostatnim dniu miesiaczki i postara sie mnie gdzieś wepchnąć, potem ze wzgledu na to że byłam po ciąży łyżeczkowana, i teraz będzie zabieg, to w lutym badanie drożności (bo po każdym zabiegu wzrasta i to bardzo możliwość powstawania zrostów itp.) i jeśli wszystko bezie ok. to z a 3-4 miesiące wracam do staranek. Oby ten czas szybko miną!!!!

Witam!

U mnie w sumie dobre wieści, oba pęcherzyki pięknie pękły, miedzy sobotą a niedzielą, wtedy również była przytulanka, co prawda szanse na fasolkę prawie żadne, ale są. Termin zabiegu wyznaczony za 3 tygodnie, mam dzwonić do lekarza w ostatnim dniu miesiaczki i postara sie mnie gdzieś wepchnąć, potem ze wzgledu na to że byłam po ciąży łyżeczkowana, i teraz będzie zabieg, to w lutym badanie drożności (bo po każdym zabiegu wzrasta i to bardzo możliwość powstawania zrostów itp.) i jeśli wszystko bezie ok. to z a 3-4 miesiące wracam do staranek. Oby ten czas szybko miną!!!!
Bardzo sie cieszez, ze w koncu nadeszly dobre wiesci!!! :tak: Mam nadzieje, ze teraz to juz bedzie z gorki! Trzymam kciuki!:tak:

Hej zrobiłam testa i są 2 kreski cień cień ale jest nie posiadam się z radośći ja oszaleje ale się ciesze ale do gina ide niech potwierdzą :):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

olica gratuluję życzę spokojnych 9 miesięcy :)pozdrawiam

a za resztę dziewczyn 3 mam mocno kciukasy:)
miłego dnia!!!

Bardzo sie cieszez, ze w koncu nadeszly dobre wiesci!!! :tak: Mam nadzieje, ze teraz to juz bedzie z gorki! Trzymam kciuki!:tak:

Ja też mam taką nadzieję, tylko przeraża mnie ten czas przerwy, tak przynajmniej człowiem miał - zawsze choć nikłe nadzieje - ale cóż skoro trzeba - to tzreba - OBY TO TYLKO DAŁO WYMARZONY EFEKT!!!

OLCIA - GRATULUJĘ!!!

Teraz to tylko życzę spokojnych kolejnych 8 miesięcy i zdrowego ślicznego bobaska - obyś już zawsze była tak szczęśliwa jak teraz!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agnieszka.kk - jeżeli chodzi o mnie to ja tam mam nadzieję i jak na razie to nie zamierzam jej tracić, choć troszkę boję sie tych zabiegów i wizyt w szpitalu - bo straszna ze mnie panikara - jeśli chodzi o szpitale - ale dam radę - co mam nie dać! Szkoda tylko, ze nie można tego załatwić hurtowo :-)

reklama
Mam jeszcze jedno pytanko, jest dziś 3dpo. jajniki nadal potwornie mnie bolą zwłaszcza lewy, jest to naprawdę silny ból (ale nie ciągły, zdarza się co jakiś czas), wczoraj miałam usg i nie ma tam nic niepokojącego, pęcherzyk ładnie pękł, więc tak sie zastanawiam jak długo może jeszcze mnie boleć i czy to normalne?

Do góry