Dziękuje,pewnie za ta biocenozą też się czeka ,a nie od zaraz jak gin.mówiławiesz co przyznaje sie nie ze nie wiem co to jest ta biocenoza....
ja mialam robiony wymaz z szyjki macicy na paciorkowca, tylko tego wymagali w szpitalu, moj gin mi pobral wymaz kazal go zaniesc do laboratorium i czekalam chyba 3 dni na wynik.......
reklama
Black_Opal
Fanka BB :)
Zajączku, prolaktynę podstawową to ja miałam i mam w normie, ale po obciążeniu już niestety gorzej. Gin jednak mi powiedział, że obecnie lekarze odchodzą od leczenia prolaktyny jeżeli tylko po obciążeniu jest za wysoka, podobno to nie wpływa na płodność i już więcej nie robiłam badań prl. Gin chciał mi dać bromergon tak profilaktycznie pół tabletki dziennie, ale ja na razie nie chcę tego brać dlatego spróbowałam najpierw castagnus i zrobiłam sobie na te 90 dni przerwę od gina. Niestety nie przyniosło to w moim przypadku rezultatu w postaci ciąży, więc wróciłam do gina i będę brać CLO, zobaczymy co będzie... U mnie to największa lipa jest z tarczycą tsh mi się waha cały czas, nie mogę go ustabilizować
R
RiSiA
Gość
hej dziewczynki
u mnie dzisiaj @ nareszcie od poniedziałku clo, ale mysle, ze bede mierzyła tempkę bo takie czekanie w niewiadomą nic dobrego nie daje
Trzymajcie kciuki za ten cykl
u mnie dzisiaj @ nareszcie od poniedziałku clo, ale mysle, ze bede mierzyła tempkę bo takie czekanie w niewiadomą nic dobrego nie daje
Trzymajcie kciuki za ten cykl
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Witam sie porannie choc dalej w nie najlepszym nastroju...
Pajka - no to nowy cykl rozpoczety - trzymam kciuki...
Pajka - no to nowy cykl rozpoczety - trzymam kciuki...
R
RiSiA
Gość
dziewczyny, ale mam do Was pytanie bo na razie to jest takie lekkie plamienie, i jakby na dobre sie nie rozchulala @ to ten dzien sie nie liczy jako pirwszy dzien @ bo kurde nie chce brac za wczesnie leków ...
Gosiu nie dziekuje zeby nie zapeszac
Gosiu nie dziekuje zeby nie zapeszac
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
pajko plamienie juz sie zalicza ponoc do nowego cyklu....
zrobilam badanie hormonów w 4dc i stosunek lh do fsh wyszedl mi 0,6........ ponizej tego to znaczy niewydolnosc przysadki :---( a jak jest na granicy to co znaczy???? wyszedl mi jeszcze niski estradiol 13,9..... czy ktos sie zna na tym???
zrobilam badanie hormonów w 4dc i stosunek lh do fsh wyszedl mi 0,6........ ponizej tego to znaczy niewydolnosc przysadki :---( a jak jest na granicy to co znaczy???? wyszedl mi jeszcze niski estradiol 13,9..... czy ktos sie zna na tym???
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Hej dziewczyny - co wy wszystkie robicie - tak tu pusto:-):-):-) wszystkie macie dni plodne i szalejecie z malzami???;-);-):-):-)
mam pytanko... jako ze nie biore w tym cyklu duphastonu to nie mam pewnosci co do mojego progesteronu... kiedys robilam i byl ok. Czy mozna zalozyc ze skoro temperatura mi skacze tak ladnie do gory to progesteron rosnie prawidlowo czy to nie ma zwiazku???
milej niedzieli wszystkim zycze...
mam pytanko... jako ze nie biore w tym cyklu duphastonu to nie mam pewnosci co do mojego progesteronu... kiedys robilam i byl ok. Czy mozna zalozyc ze skoro temperatura mi skacze tak ladnie do gory to progesteron rosnie prawidlowo czy to nie ma zwiazku???
milej niedzieli wszystkim zycze...
aslowik78
;-)witam,
Gosiu w tym samym czasie miałyśmy owulke tyle że ja miałam monitoring a przed nim tamoxifen i w 12dc pregnyl a teraz czekam i od kilku dni ciagle mam wilgotno i jakies biale wycieki ale to nie śluztak wiec w przyszłym tygodniu się wyjaśni super że to będzie wekend bo 2 pierwsze dc sa najobfitsze.
Gosiu w tym samym czasie miałyśmy owulke tyle że ja miałam monitoring a przed nim tamoxifen i w 12dc pregnyl a teraz czekam i od kilku dni ciagle mam wilgotno i jakies biale wycieki ale to nie śluztak wiec w przyszłym tygodniu się wyjaśni super że to będzie wekend bo 2 pierwsze dc sa najobfitsze.
Black_Opal
Ale tu puściutko
Pajko, @ liczy się od pierwszego plamienia, więc w poniedziałek CLO
Pozdrawiam Was Kochane ;-)
Pajko, @ liczy się od pierwszego plamienia, więc w poniedziałek CLO
Pozdrawiam Was Kochane ;-)
reklama
R
RiSiA
Gość
Witam sie
u mnie sie popieprzyło wszystko plamienie sie skonczyło a @ nie widac!! jestem wsciekła na maksa
u mnie sie popieprzyło wszystko plamienie sie skonczyło a @ nie widac!! jestem wsciekła na maksa
Podziel się: