reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Agniesia

Jestem mama od 11.43:-) Moje 9-komorkowe cudo jest ze mna i teraz sie modlimy o to, by zostalo z nami 9 miesiecy:-)
Na razie nie gratuluję, bo nie chce zepeszyć, ale z całego serducha Cię wspieram, przytulam i trzymam kciuki.

Mozesz mi nie uwierzyć, ale właśnie mi łezki popłynęły.

Dbaj teraz o siebie i dużo odpoczywaj.

Wierzę, ze wasze 9-komórkowe maleństwo zostanie z wami już do końca życia!!!
:tak:

Też tak raz miałam. Może to dzień na który przypadałaby Ci normalnie miesiączka? A może po stosunku tak się stało? Bo tak się zdarza w tych dwóch przypadkach. Jeśli nie masz do tego twardego brzuszka ani skurczy to nie martw się, ale się obserwuj. Jak się powtórzy zadzwoń do gin.

Wiesz nie powinnaś się wypowiadać w ten sposób, bo lekarzem nie jesteś. To,że u ciebie nie było powodu do zmartwień nie znaczy,że tak jest zawsze. Ja nie zignorowałabym żadnej plamki w czasie ciąży. Oczywiście trzymam kciuki za Madzię,żeby wszystko było ok, ale ja jednak radziłabym skonsultowac to z lekarzem, zwłaszcza że Madzia ma za sobą małe problemy i pobyt w szpitalu.
Zamiast czekać aż sytuacja się powtórzy lepiej pójść do lekarza. Dla własnego spokoju.
Zresztą bez względu na to jak bardzo kogoś lubię i szanuję na forum, to w kwestii zdrowia dziecka ufam tylko lekarzowi.

Smiling
Witamy na forum,wpadaj do nas jak tylko znajdziesz troszkę czasu.:-)
Lolitko
Cieszę się i trzymam kciuki za twoją dziecinkę.
Odpoczywaj teraz i myśl pozytywnie.
Nemezja
Kliknij na suwaczek,ustaw swoje dane,skopiuj adres html forums i wklej ten adres w ustawieniach,sygnatura w to okienko gdzie wpisuje się posty i zapisz.

Wiesz nie powinnaś się wypowiadać w ten sposób, bo lekarzem nie jesteś. To,że u ciebie nie było powodu do zmartwień nie znaczy,że tak jest zawsze. Ja nie zignorowałabym żadnej plamki w czasie ciąży. Oczywiście trzymam kciuki za Madzię,żeby wszystko było ok, ale ja jednak radziłabym skonsultowac to z lekarzem, zwłaszcza że Madzia ma za sobą małe problemy i pobyt w szpitalu.
Zamiast czekać aż sytuacja się powtórzy lepiej pójść do lekarza. Dla własnego spokoju.
Zresztą bez względu na to jak bardzo kogoś lubię i szanuję na forum, to w kwestii zdrowia dziecka ufam tylko lekarzowi.
Ja też tylko lekarzowi. Z maleńką plamką krwi zadzwoniłam do ginki wystraszona, powiedziała mi to co ja napisałam Madzi. Nie jestem Madzią, więc nie będę jej dyktować co ma robić, ale i tak się zdziwiłam, że nie zadzwoniła do lekarza.

reklama
Smiling
Witamy na forum,wpadaj do nas jak tylko znajdziesz troszkę czasu.:-)
Lolitko
Cieszę się i trzymam kciuki za twoją dziecinkę.
Odpoczywaj teraz i myśl pozytywnie.
Nemezja
Kliknij na suwaczek,ustaw swoje dane,skopiuj adres html forums i wklej ten adres w ustawieniach,sygnatura w to okienko gdzie wpisuje się posty i zapisz.
Dzięki,ale chyba nadal nie mam suwaczków :eek:

Do góry