reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

czesc dziewczyny - troche rzadko tu zagladam ale podczytuje was od czasu do czasu i trzymam za wszystkie kciuki... trzymajcie za mnie kciuki bo jutro mam dostac @ i moze nie przyjdzie...
zobaczymy jaka bedzie tempka jutro...
pozdrawiam wszystkie bez wyjatku stare i nowe forumowiczki witajac sie jednoczesnie...:-):-):-)

reklama
Gosiu trzymam kciuki żeby ta wstręciucha @ się nie pojawiła i żebyś zobaczyła swoje wymarzone 2kreseczki.
Witam was wszystkie kochane staraczki-wspieraczki i życzę miłego dzionka:tak:

Cześć dziewczynki z rana - u mnie dziś 12dc. wczoraj jak byłam u gin. to mi powiedział, że owulacja najprawdopodobniej będzie między piątkiem a sobotą, ale dokładniej będziemy wiedzieć po wizycie w czwartek.

Zakazał zbliżeń do tego momentu - chłopaki maja być przetrzymane i bardzo silne!!!!

Zrobił mi też cytologię wiec za 2 tygodnie będę wiedziała co i jak - oglądał tą moją gólałę na szyjce i powiedział, ze źle to nie wygląda, ale cytologię zrobić można!

Widzę, że dobrze mnie zinterpretowałaś:-( dokładnie to wczoraj przeżyłam:szok:. Z drugiej strony teraz wiem na czym stoimy i że musimy zacząć cosik robić żeby nasze marzenia się spełniły:tak:.
Powiedz mi proszę gdzie Wy byliście u tego lekarza no i coś więcej o tych tabletkach - są na receptę czy normalnie można je kupić??

Dzięki Laski za interpretację wyników mojego M;-). Jutro jadę na pogaduchy do mojej kumpeli więc mam nadzieję, że mojemu sercu trochę zrobi się cieplej;-)

byliśmy prywatnie u androloga,na NFZ czekalibyśmy wieki ;-)płaciliśmy cos ok.100zł za wizytę do tego tabletki ,tez coś ok.100zł na receptę, miał ich na 3-mies.dwa różne opakowania.Nie pamiętam nazwy,ale to i tak nieważne bo "Wy" dostaniecie dostosowane do Twojego mężulka wyników leki;-) Trzymam kciuki,

Gosiu trzymam kciuki żeby ta wstręciucha @ się nie pojawiła i żebyś zobaczyła swoje wymarzone 2kreseczki.
Witam was wszystkie kochane staraczki-wspieraczki i życzę miłego dzionka:tak:
dzieki Aga:-):-) na razie @ ani widu ale do wieczora daleko

Cześć dziewczynki z rana - u mnie dziś 12dc. wczoraj jak byłam u gin. to mi powiedział, że owulacja najprawdopodobniej będzie między piątkiem a sobotą, ale dokładniej będziemy wiedzieć po wizycie w czwartek.

Zakazał zbliżeń do tego momentu - chłopaki maja być przetrzymane i bardzo silne!!!!

Zrobił mi też cytologię wiec za 2 tygodnie będę wiedziała co i jak - oglądał tą moją gólałę na szyjce i powiedział, ze źle to nie wygląda, ale cytologię zrobić można!
no to trzymam kciuki, zeby sie udalo... a idziesz po niedzieli na podgladniecie czy pekl pecherzyk??

Ja rozumiem, ze gin chce zeby plemniki byly silne, ale... nie boisz sie, ze przegapicie owu??? Jak czesto masz usg? Jesli codziennie, to moze i strach mniejszy, ale jesli raz na 3-4 dni, to ja bym nie czekala az do piatku...
:sorry:

Ja rozumiem, ze gin chce zeby plemniki byly silne, ale... nie boisz sie, ze przegapicie owu??? Jak czesto masz usg? Jesli codziennie, to moze i strach mniejszy, ale jesli raz na 3-4 dni, to ja bym nie czekala az do piatku...
:sorry:

wczoraj jajeczko miało 15mm, a nastepna wizytę mam w czwartek wiec nie sądzę, że ominiemy.

Mierzę jeszcze temperaturkę jeśli coś mi powie, ze trzeba to na bank nie będziemy czekać, ale już tak długo się staramy, a są podejrzenia, że mogą to być chłopaki, że jednak zaryzykuję i do czwartku sie wstrzymam!

Ostatnia edycja:
dzieki Aga:-):-) na razie @ ani widu ale do wieczora daleko

no to trzymam kciuki, zeby sie udalo... a idziesz po niedzieli na podgladniecie czy pekl pecherzyk??

Pewnie, że idę - mam nadzieję, ze ładnie pęknie!

Jak wszystko będzie ok. to dostanę luteinę dopochwowo.

No i wtedy będzie trzeba czekać i się znów modlić!

reklama
wczoraj jajeczko miało 15mm, a nastepna wizytę mam w czwartek wiec nie sądzę, że ominiemy.

Mierzę jeszcze temperaturkę jeśli coś mi powie, ze trzeba to na bank nie będziemy czekać, ale już tak długo się staramy, a są podejrzenia, że mogą to być chłopaki, że jednak zaryzykuję i do czwartku sie wstrzymam!

Jak wczoraj mialo 15mm to jest duza szanse ze w ciagu 3-4 dni bedzieszmiec owu.Pamietaj ze pecherzyki srednio 2mm na dobe rosna, a pekaja zwykle okolo 20mm. Ja nie bylabym tego taka pewna ze miedzy piatkiem a sobota bedzie.

Ponadto, bzdury ten gin opowiada ze trzeba czekac z serduszkowiem. Powyzej 4 dni bez serduszkoania plywaki sie oslabiaja, wiec dzialaj kobito i nie sluchaj konowala. Zaczynaj od srody dzialac napewno

Do góry