reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Madzia, ja też będę oglądać te glupotki... muszę się odstresować przed delegacją. A w trakcie prasowanie ciuchów na wyjazd, bleee, jak ja nie znoszę prasowania:wściekła/y:
Rozumiem, ze bardzo dobrze się czujecie i nic nie dolega?:-p

Madzia, ja też będę oglądać te glupotki... muszę się odstresować przed delegacją. A w trakcie prasowanie ciuchów na wyjazd, bleee, jak ja nie znoszę prasowania:wściekła/y:
Rozumiem, ze bardzo dobrze się czujecie i nic nie dolega?:-p

Ja juz wszystko ogl nawet moda na sukces jak jestem w domu i mi sie nudzi.Ja tez nie lubie prasowac najgorsze co moze byc.A my sie dobrze czujemy tylko wczoraj zjadłam po 19tej duuzo na kolacje mięcho tez i miałam o 24tej bóle żołądka przez chwile.

aania29 nie załamuj się tak Ci na pocieszenie powiem że mój 4-lata temu, miał kiepskie wyniki nasionek;-)12% żywych, sporo było uszkodzonych,gin.powiedział że jak po 3-mies.sie nie uda to nici .;-) Musicie iść do androloga,niech on zobaczy wyniki i da tabletki Twojemu,mój dostał i brał na przemian raz te i raz inne.Brał jeszcze cynk i selen,teraz to można dac Salfazin, mój bierze cały czas :tak:miał codziennie wieczorem brać prysznic,a raczej jego orzeszki :-);-) tak długo aż go to zaboli :-)Byliśmy z wynikami w kwietniu,a w maju byłam już w ciąży,szybko zaskoczyłam i Tobie też tego życzę. :-)

Witam sie wieczornie:-)
u mnie zaczęły się odzywac jajniki - jutro ide na podgląd wiec powiem co i jak:-)
ale widze dzisiaj śluzik płodny , macica wysoko i średnio otwarta, oby tylko pecherzyki miały dobre wymiany no i endo;-) jestem troche podłamana b to dopiero 8 dc!!
ale ostatnio zaczelam sie zastanawiac czy jestem gotowa na to, zeby zostac mama i troche sie przerazilam:tak:i sama tak do konca nie wiem :szok: ale mysle,ze los sam przyniesie niespodzianke.

Marzenko witaj i jak tam było??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
miałam w środę pójść do gin.ale @ mnie nawiedziła :-( faza Lutealna trwała u mnie 11dni :eek: a zawsze 14-16 dni,coś szybko :-(ale za tydzień pójdę i po skierowanie na HSG

Witam sie wieczornie:-);-)
ale ostatnio zaczelam sie zastanawiac czy jestem gotowa na to, zeby zostac mama i troche sie przerazilam:tak:i sama tak do konca nie wiem :szok: ale mysle,ze los sam przyniesie niespodzianke.[\QUOTE]

Pajka, no coś ty!!! Każda z nas ma pewnie tego typu wątpliwości, ale kto ma się nadawać na matkę, jak nie my????;-)
Trzeba zdać się na los i tyle...
Ja sama świruję: czasem napastuję mojego, męcze, ciagle obsesyjnie myślę, a czasem mówię mu, żebyśmy odłożyli dzidziusia, bo ja się nie nadaję... jeszcze musimy poczekać, albo, że już za późno, bo jestem za stara i juz mam swoje przyzwyczajenia, których pewnie nie zmienię dla dziecka i będę złą mamą...:zawstydzona/y: Taka to nasza natura zmienna :-D

reklama
a ja własnie znowu cały czas mowie, mam 26 lat i moge troszkiu oczekac jak widze znajomych którzy spia po 3 h to nie wiem czy jestem na to gotowa:-D

Do góry