reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ania
Lolitka pyta o morfologię plemników twojego M.
My badanie plemników po raz pierwszy robimy jutro rano.
Mam do was pytanie,kupiłam pojemniczek na mocz jałowy.
Czy taki może być do badania nasienia?

Ostatnia edycja:
Ania
Lolitka pyta o morfologię plemników twojego M.
My badanie plemników po raz pierwszy robimy jutro rano.
Mam do was pytanie,kupiłam pojemniczek na mocz jałowy.
Czy taki może być do badania nasienia?

Aha, no sorki ale ja wogóle się w tym nie orientuję więc:
formy prawidłowe 12 (norma większa lub równa 14)
formy nieprawidłowe 88
uszkodzone główki 46
uszkodzone szyjki 38
uszkodzone szyjki/witki 32
przywieszki cytoplazmatyczne 3

No więc to wygląda jak na załączonym obrazku. Pytam bo nie wiem czy mamy jeszcze sobie dać szansę czy myśleć poważnie o klinice i dalszych krokach, a jak tak to co proponujecie?? Lekarz z kliniki mówił o inseminacji.

Dzień dobry!
Staram się nie przesiadywać przy komputerze, więc będę wpadać tylko na chwilkę;-)
Mari - mnie to pomogła wizyta w klinice - działa cuda (szczególnie na psychikę;-))
Aania - byłam w klinice w Katowicach - PROVITA - jadę tam znowu we wtorek i chcę, by lekarz z tej kliniki poprowadził moją ciążę - mam nadzieję, że się to uda:tak:
Lolitko - kciuki mocno zaciskam za Was we wtorek!!!!:tak:
Nektarynko - powodzenia:tak:
Pozdrawiam wszystkie staraczki

Andziu a u kogo byłaś w Provicie?? Wiesz do kogo sie tam warto zapisać??

Hejka dziewczynki witam sie z wami wieczornie :tak:Niedziela upłyneła bardzo rodzinnie i szybciutko, a teraz wszyscy się rozeszli wiec postanowiłam do was zajrzeć. Dzięki tym dzisiejszym wizytom nie miałam czasu za dużo myśleć o tym czy zobaczę za kilka dni te nasze upragnione 2kreseczki:tak:Teoretycznie w czwartek mogę robić teściora o ile wstręciucha@ się wcześniej nie pojawi, ale podejrzewam że bojąc się że znów się nie udało będę to odkłądała tyle ile dam radę wytrzymać.
Lolitko trzymam kciki żeby się okazało ze pecherzyki pięknie rosną, 23 to bardzo dużo , choć odemnie za tym drugim razem pobrali o ile mnie pamięć nie zawodzi 18cie wiec też sporo.Pozdrawiam gorąco;-)
Nektarynko życzę powodzenia , oby testowanie przyniosło radosną nowinkę;-)
aania29, olapolap, andzias pozdrawiam was i resztę staraczek serdecznie;-)

reklama
Do góry