reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Ooooooj jakoś cieńko:-D
Przyjechałam po dwóch dniach nieobecności z Krakowa i co tu widzę:szok:. Widzę, że prawie nic nie widzę:szok:. Jakoś słabo sie staracie Dziewczynki - no chyba, że wszystkie starają się tak osobiście, sam na sam...;-)
U mnie wszystko wporządku, wyszkolona, teraz sobie troszkę odpocznę, szybciej pójdę spać. Jutro też mam lenistwo - no oprócz obiadku, który musze zrobić:-) ale ja też przecież z niego skorzystam.

Aga27 trzymam za Ciebie kciuki, narazie (wiem, że to trudne) spróbuj nie mieć czarnych myśli - tylko takie różowe i niebieskie:cool2:. Ja sobie myślę, że jak nie teraz to za chwilę i git:tak: ale to są tylko te świadome myśli - co z nieświadomością to każdy wie:-(. Będzie dobrze:tak:

Pozdrawiam Pajeczkę, Madzię i całą resztę...

Jutro nowy dzień i nowe, pozytywne chwile!!!

Wszystko się może zdarzyć gdy w głowie pełno marzeń... jak śpiewała kiedyś Anita Lipnicka;-)

reklama
Witam
dziewczyny:biggrin2:
Dawno już do was nie zaglądałam praca wir pracy :sorry2:
Jestem juz po wszystkich badaniach urogin pronatal nic nie wykrył tarczyca wporządzku badania krwi też.cytologia 1
Dziś jest 28 dc wiec czekam na przyjscie @
A po tem zaczynamy działać.
Pozdrawiam
zyczę miłej niedzieli:happy:

Pajeczko trzymam kciuki.. u mnie zbliza sie termin testowania.. tzn od kilku dni mam straszne wzdecia, poza tym moje sutki są strasznie wrażliwe.. i brzuch mnie boli jak na @.. a wczoraj przy badaniu szyjki zauwazylam lekko brazowy sluz leciutko doslownie wiec nastawilam sie ze dzis przylezie (za wczesnie 2 dni) no ale spokój jest tylko brzucho dokucza..
a tempka ladnie w gorze sie trzyma..

Dzień dobry!
Staram się nie przesiadywać przy komputerze, więc będę wpadać tylko na chwilkę;-)
Mari - mnie to pomogła wizyta w klinice - działa cuda (szczególnie na psychikę;-))
Aania - byłam w klinice w Katowicach - PROVITA - jadę tam znowu we wtorek i chcę, by lekarz z tej kliniki poprowadził moją ciążę - mam nadzieję, że się to uda:tak:
Lolitko - kciuki mocno zaciskam za Was we wtorek!!!!:tak:
Nektarynko - powodzenia:tak:
Pozdrawiam wszystkie staraczki

Pajeczko trzymam kciuki.. u mnie zbliza sie termin testowania.. tzn od kilku dni mam straszne wzdecia, poza tym moje sutki są strasznie wrażliwe.. i brzuch mnie boli jak na @.. a wczoraj przy badaniu szyjki zauwazylam lekko brazowy sluz leciutko doslownie wiec nastawilam sie ze dzis przylezie (za wczesnie 2 dni) no ale spokój jest tylko brzucho dokucza..
a tempka ladnie w gorze sie trzyma..

Nie dziekuje myśle, ze wszystko się wyjasni jak we wtorek pojde do ginki na usg bo to bedzie moj 9 dc wiec pewnie sie dowiem jak tam pechole no i endo wiec na pewno dam znac ;-) trzymam za Ciebie kciuki, zeby tym razem jednak było to :-)

reklama
Nektarynko

Pecherzyki mi slabo rosna i moga przerwac procedure. Wyrpodukowalam ich 23, ale sa malutkie. Jest obawa ze stanely w miejscu z rozwojem

Do góry