reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

hej Lolitka!\

Nie marwt się Skarbie na zapas, nie wolno:no: Zobaczysz we wtorek wszystko bedzie dobrz:tak: Trzymam mocno kciuki:tak:
Tak wogóle to pozdrawiam wszystkie dziewuszki:-)

reklama
Anetha wiesz kiedy mialas owulacje? jesli nie to moze byc obsuwa.. jedno jest raczej pewne ze faza lutealna trwa taką samą ilość w kazdym cyklu.. ja po wyliczam dlugosc cyklu dopiero po owulacji.. napisalas ze cykle masz zazwyczaj 27-28 dni a moze ten bedzie dluzszy? wszystko trzeba rozważyć..

Lolitko do wtorku jeszcze dwa dni moze jeszcze cos podrosną.. albo przełożą na czwartek? jest taka opcja? 23 pęcherzyki to naprawdę sporo

Witam dziewczyny, mam pytanie, czy któraś może spojrzeć na mój wykres, bo mnie trochę zastanawia czy wszystko jest ok. bo jest płaski jak patelnia.:eek:

Z góry dziękuję i mam nadzieję, że jutro się ruszy w dół lub w górę - już i tak mierzę dwoma różnymi termometrami (rtęciowym i elektronicznym i oba pokazuję to samo)

Witam się z Wami w to deszczowe popołudnie:-)

Andziu S ja też byłam dwa razy w Provicie i klinika natchnęła mnie pozytywnie ponieważ jak byłam to było dużo kobiet w ciąży więc pomyślałam sobie, że mają niezłe wyniki:tak: chociaż nie wiem czy wszystkie brzuszki były ich zasługą;-). Ale ten mój lekarz to był niezabardzo, chciał mi już wycinać jajnik przy laparo więc moszłam do mojego gina i ten nie widział takiej konieczności:tak:. Jakoś nie wzbudził mojej dużej sympatii.

Laski skoro Wy tu takie obeznane na rzeczy powiedzcie mi czy wyniki chłopaków mojego M są dobre:-(. Miał trzy badania:
11.2008 r. 8 ml w ml (dowoziłam do laboru ok.20 min.)
03.2009 r. 18 ml w ml (oddane na miejscu w szpitalu)
07.2009 r. 21 ml w ml. (były bardzo dokładne bo w klinice). Powiedzcie mi czy przy takiej ilości chłopaków sami możemy zajść w ciążę??

Moje badania oki, poza tym jestem w pierwszym cyklu po laparo więc kanały przeczyszczone i przepchane;-), a jajniki ponakłuwane:tak:. Jakie jest Wasze zdanie moje znawczynie??

Dziś robiłam test owulacyjny no i jeszcze musimy poczekać ale po laparo mogę być rozregulowana. Ostatnią 2 dostałam po 36 dniach, a tak normalnie to co 28-29 dni.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry