reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Andziu kochana moja sfrustrowana - oficjalne gratulacje składam po odebraniu pięknej betki!
Będziesz cudowną mamusią!
Życzę spokojnych 8 miesięcy :tak::tak::tak:

No i kochana czekam na piękny suwaczek !!!

reklama
Dziewczyny - teraz wiem, że wszystko jest możliwe - byłam "sfrustrowaną" staraczką;-) (jak to niektórzy określają) umówiona na histeroskopię - czekałam na okres i...
dziś odebrałam betę - wynik 973,3
oszalałam ze szczęścia:tak:

życzę powodzenia wszystkim staraczkom - i wiary, że się uda

i proszę o kciuki, by było wszystko ok:-)

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A tak wogóle witam sie!!!

Dziewczyny - teraz wiem, że wszystko jest możliwe - byłam "sfrustrowaną" staraczką;-) (jak to niektórzy określają) umówiona na histeroskopię - czekałam na okres i...
dziś odebrałam betę - wynik 973,3
oszalałam ze szczęścia:tak:

życzę powodzenia wszystkim staraczkom - i wiary, że się uda

i proszę o kciuki, by było wszystko ok:-)
Andziu mega wielkie , ogromne płynące z głębi serca gratulacje, fantastycznie że wam się udało:tak::tak::tak:nie dziwię się że oszalałaś ze szczęścia bo każda ze staraczek jak już się uda to szaleje tak myślę .
Wierzę ze każda z nas w końcu oszaleje w ten sposób:tak:
Pozdrawiam i trzymam kciuki za waszą fasolkę;-)

Uważaj na siebie Kobietooooooo;-) teraz musisz robić wszzystko dwa razy woooooolnieeeeeeeeej i uwaaaaaaażnieeeeeeej;-) Pamiętaj jest Was już dwoje:tak:.
Kurde blaszka ależ Ci zazdroszczę:tak:
No i trzymam kciuki żeby było wszystko oki;-)

Madziu uważaj na siebie i dbaj o maleństwo! Dobrze,że wszystko z dzidzią ok.

Tak będę uważała na siebie,jest mi juz coraz cięzej,brzusio ładnie rośnie za 3 tyg dowiem sie co będę miała mam nadzieje;-)

Andziu Kochana.. a widzisz cuda sie zdarzają tak jak u babo było.. miała miec IVF i zawszła.. Ty też miałam do kliniki i zaszłaś.. moze ja tez pojade do kliniki i zajde.. oni to mają statustyki.. kobiety zachądą po przekroczeniu progu ich drzwi..

Gratulacje kochana..

Pajka czemu w krzaczorach siedzisz z kim ja bede pisała?

Bardzo Wam dziękuję!

Kamila - ja też się już z tego śmiałam, że im statystyki rosną - umóiłam się do nich znowu na wizytę - 13.10 - mam im za co dziękować w końcu;-)

i wiem jedno - nawet jak się myśli, że się odpuściło i się nie myśli to i tak się mysli w podświadomości;-)

Loree - miałaś rację, też myślę, że psychika mi psikusa zrobiła - no cóż - szewc bez butów chodzi:tak:

reklama
Pajeczko moze jednak cos tam sie popitoliło.. tego sie nigdy nie dowiemy.. dobrze ze masz monitoring.. bedzie wiadomo czy cos rosnie i czy pękło.. i pmietaj główka do gory..
ja mam dziwne mysli bo zbliza sie termin @, dzis 9 dpo a @ 13.10 wiec jeszcze troszke czasu a psychika mi siada.. mam straszne wzdecia, do tego plecy ponizej pasa mnie bolą.. i glupie mysli.. jeszcze w poniedzilek myslalam ze owu nie było.. ale jedank sie podniosła ta temperatura i owu raczej jak na wykresie.. łudze sie jak głupia a potem sie rozczarowywuje.. cóż poradzic.. tylko pozostaje mi przytulic sie do M jak przylezie @

Do góry