reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ja mysle, ze kazda z nas kiedys zobaczy;-)predzej czy pozniej. Ja mialam taka sytuacje , ze kumpela mi mowila, ze plakala jak sie dowiedziala o ciazy bo chciala, zeby siedlugo starac, a udalo jej sie za I razem. Chciałam jej powiedziec , ze jest głupia, ale stwierdzilam, ze nie warto. Bo taka osoba nas nie zrozumie.

Jestem w szoku!!!

Nie kumam, czemu ktoś mówi o takich rzeczach, czego ona chciała???

Może to jakaś hipochondryczka, która lubi se coś wmawiać, lub jak cała rodzinka i przyjaciele nad nią skaczą.

Nie rozumiem!!!! Dla mnie to ona jest jakaś chora!:wściekła/y:

Karola.de, Nektarynka dobre jestescie :-) to powiedzcie przynajmniej jakiego testa mam kupic, zeby wiarygodny ten wynik wyszedł tzn. w 100 % negat :-D;-)

A ja dzisiaj dostałam małpe.i to jaką wredną:wściekła/y:
Dawno mnie tak krzyż nie nawalał 3 nurefeny 400mg dopiro dały radę.
Musiałam zostać dzisiaj w domu bo nie byłam w stanie iść do pracy i przespałam prawie cały dzień.Telepie się z zimna normalnie masakra,

Jestem w szoku!!!

Nie kumam, czemu ktoś mówi o takich rzeczach, czego ona chciała???

Może to jakaś hipochondryczka, która lubi se coś wmawiać, lub jak cała rodzinka i przyjaciele nad nią skaczą.

Nie rozumiem!!!! Dla mnie to ona jest jakaś chora!:wściekła/y:

Ja tez tego nie rozumie, ale tacy ludzie nie zdaja sobie sprawy ile my musimy wycierpiec, zeby były te II krechy

A ostatnio miałam sen, że @ do mnie przyszła:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pajka ja mam zazwyczaj inne sny.. snią mi sie 2 kreski.. chociaz ostatnio nie mialam takiego snu//

kurczaczek jak mi zimno.. o kurczak.. chyba wypada cieplej herbaty sie napic.. na targu troszke wiało i teraz wychodzi..

Pajka ja mam zazwyczaj inne sny.. snią mi sie 2 kreski.. chociaz ostatnio nie mialam takiego snu//

kurczaczek jak mi zimno.. o kurczak.. chyba wypada cieplej herbaty sie napic.. na targu troszke wiało i teraz wychodzi..

Ja mam tak zimno w domu, ze szok a dupki jeszcze nie grzeją :wściekła/y::wściekła/y: i marzne a potem dziwota, ze człowiek choty. Jakas epidemia jest chyba, bo u mnie 6 osob w pracy na L4

No to Nektarynko trzymam, zeby tym razem była prawda a nie sen ;-) ja zawsze jak mi sie snila @ to ją dostawałam , no ale zobaczymy

No, ale stwierdzilam tez, ze mojemu M nic na razie nie mowie bo wiecie wcale kobiety nie są słabsze od mezczyzn,, a ja dostaje podem dolka jak widze, ze on ma

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pajeczko ale pesymistka z Ciebie!! Ja sie tam nie znam na wykresach ale skoro "nasze" znawczynie mówią to, co mówią, to ja im wierzę:-) Kochana myśl POZYTYWNIE:tak:

Witaj Malwinko19866 - zróbcie badania jak najprędzej bo szkoda marnować czas, a jakby było coś nie tak to przynajmniej będziecie wiedziec prędzej. Będziecie mieli czas na leczenie. my tez czekaliśmy, czekaliśmy i już dwa lata upłynęło:zawstydzona/y:, a dzidziusia nie:wściekła/y:.

Wogóle jakoś się rozpisałyście dzisiaj:-)
A teraz dobranocka paaaaaaa;-)

reklama
hej dziewczynki po dzisiejszej tempce moge wnioskowac, ze bedzie @ do tego chora jestem:-( wiec tesciora juz nie bede robila bo skoro tempka spadła to nie ma sensu

Do góry