reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

moze nie mozna nawet tego nazwac plamieniami to tylko sluz byl wczoraj z dodatkiem krwi wiec mowie, pewnie jutro bedzie masakra a tu dzisiaj wstaje i sluz tylko różowawy był z rana a teraz znowu normalny.Wiec dlatego nie zaznaczałam bo to no nie było takie typowe plamienie jak przed @, Jedyne co to bolą mnie jajniki od wczoraj

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam sie wieczornie.Ja dzisiaj miałam spiaca niedziele,rano kosciółek,obiadek moja siostrzenica jechała do domku o 15tej i sobie dzemnełam prawie 3godz,zjadłam kolacyjke i mam teraz mdłosci,jestem spiaca chyba pójde szybciej spac:tak: .Juz sie nie moge doczekac jutra jeszcze troche i wpadne w ramiona mezusia:-)Jutro wizyta u gin i mam nadzieje ze same dobre wiadomosci bedą:tak:

Ostatnia edycja:
Witam sie wieczornie.Ja dzisiaj miałam spiaca niedziele,rano kosciółek,obiadek moja siostrzenica jechała do domku o 15tej i sobie dzemnełam prawie 3godz,zjadłam kolacyjke i mam teraz mdłosci,jestem spiaca chyba pójde szybciej spac:tak: .Juz sie nie moge doczekac jutra jeszcze troche i wpadne w ramiona mezusia:-)Jutro wizyta u gin i mam nadzieje ze same dobre wiadomosci bedą:tak:

Madziu trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę daj znać co i jak ;-)

Będę trzymać kciuki;-)

Hejka dziewczęta:-) Byłam dzisiaj z rana na monitorowaniu jajniczków , jak zawsze są piękne pęcherzyki , oczywiście mamy się z mężusiem starać bo zawsze może się jakimś cudem udać zafasolkować ;-) A podanie naszych mrozaczków będzie w poniedziałek albo wtorek , ale kiedy dokładnie dowiem się w czwartek jak pojadę na kolejny monitoring;-) Oczywiście jestem pełna nadzieii , że tym razem napewno się uda:tak::tak::tak::tak::tak:
Najlepsze jest to że ten weekend mieliśmy rocznicowy z moim kochanym meżusiem , na rynku w Kazimierzu zaczepiła nas cyganka i powiedziała że będziemy mieli synka i córeczkę. I choć nie wierzę absolutnie we wrożby , wróżki itp. to chciałabym żeby to co powiedziała było prawdą. Czy to nie głupie a zarazem śmieszne????

Dziewczynki powiedzcie mi co o tym myślicie:

Dziś 26dc.
- temp. w górze (ale to może być zasługa przeziębienia)
- dużo białaego nitkowatego śluzu,
- ale dziś szyjka poszła w górę - czy to oznacza że jednak znów pudło?

Dziewczynki powiedzcie mi co o tym myślicie:

Dziś 26dc.
- temp. w górze (ale to może być zasługa przeziębienia)
- dużo białaego nitkowatego śluzu,
- ale dziś szyjka poszła w górę - czy to oznacza że jednak znów pudło?

U mnie przed @ szyjka robi sie miekka i otwarta i chyba sie obniza... Jak dlugie masz cykle? Jesli jestes przeziebiona, to nie ma co patrzec na tempke
:-(

reklama

U mnie przed @ szyjka robi sie miekka i otwarta i chyba sie obniza... Jak dlugie masz cykle? Jesli jestes przeziebiona, to nie ma co patrzec na tempke
:-(

Cykle nie są zbyt rególarne, ale wszystko wskazuje, ze ten powinien trwać max. 29 dni, bo owulacja była 14dc.

Na tempkę patrzę, bo ja jestem beztemparutowcem, nigdy mi nie rośnie gdy się przeziębiam, ale cholera wie:-(

Do góry