reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Siemka Lachony i Ty mały dziabągu.. ja wlasnie pije kawusie.. na obiadek z M zrobilismy pizze wlasnej roboty.. mmmmm pycha...

Justynko chcialabym pomoc ale nie znam zadnej podobnej sytuacji..

witam serdecznie.mam powazny problem i nie potrafie sobie z nim poradzic sama,dlatego bardzo prosze o pomoc.jestem w 20 tyg ciazy.wlasnie wrocilam z drugiego usg,i wyszlo zle.okzalo sie ze dizecko jest za male,za male nozki i glowka.skierowano mnie na dodatkowe usg i te tez nie wyszlo lepeij.kosci udowe sa nie proste a likowate i glowka nie jest taka jak powinna.zoladek tez jest powiekszony.zaproponowano mi badanie zwane punkcja owodni.ale ja nie wiem czy sie zdecydowac,bo to troche ryzykowne.grozi poronieniem.a wcale nie ma 100procentowej gwarancji ze to jakas choroba genetyczna.dodam ze w mojej rodzinie i w rodzinie nie ma przypadkow tak powaznych chorob,prosze was dzewczyny co byscie mi powiedzialy na ten temam.moze bylyscie w podobnej sytuacji?i jak sie to skonczylo.ja juz nie wim co mam myslec,siedze i placze.poza tym jesczze nie czuje wyraznych ruchow dziecka ale ponoc do 22 tyg nie ma sie co tym martwic.prosze o pomoc!!!!

Bardzo smutne to co piszesz. Nie umiem odpowiedzieć na twoje pytanie, bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji.
Mogę ci tylko doradzić żebyś zadała to pytanie w dziale "ciąża" . Myślę,że tam masz większe szanse na odpowiedź.Załóż osobny wątek na ten temat a na pewno ktoś ci coś doradzi.

Witam się dziewczynki ;-)
za knem zimno, az człowiekowi sie ubierac nie chce, chyba dzisiaj zrobie sobie piżama party :-D u mnie troszke dziwna sytuacja na wykresiku, wczoraj zanotowałam spadek ( se pisze, tak jak na giełdzie :-D) a dzisiaj znowu skok:confused2::confused2:a juz myslalam, ze dzisiaj dostane @ bo wczoraj miałam śluz różwawy, a tu echo z @ Mam jej objawy , konkretnie bolą mnie jajniki, ale jej samej nie widac, tylko śluz jest od wczoraj zabarwiony na różowo więc myslę, że to lada moment, i @ sie rozkręci

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U mnie pewnie tez na 100@ przylezie,ale z drugiej strony troche sie ciesze bo dostane @ bez zadnych lekow!!!!!!!! a to juz WIELKI SUKCES, który mnie pozytywnie nastawia do walki o dzidzi :tak:

Pajka musisz brac po uwage to ze mozesz miec faze lutealna nie 14 a 16 dni.. wiec dopiero za dwa dni mozesz miec @..

wiem Nektarynko tylko nigdy nie miałam takich plamien, które teraz ustają i są coraz mniejsze, a raczej juz w ogóle ich nie ma sliz jest leciutko różowy i tyle, a faze lutealną zawsze miałam 15 dni wiec teoretycznie jutro powinna byc @, i zawsze tez miałam tak, że 3 dni przed @ tempka mi spadała, a nie rosła, ale pewnie w ciągu 2 dni wszystko się wyjaśni jeżeli chodzi o @:-)

reklama
Nic o Twoich plamieniach nie wiedziałam poniewaz coraz rzadziej zaglądam na forum a jak juz jestem to czasem juz nie mam sily czytac wszystkiego.. a na wykresie plamien nie zaznaczylas, czemu?

Do góry