reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hej hej :-D
Karola.de jechałam z pojemniczkiem w piersiach bo tak zaleciła mi moja przyjaciółka, która pracuje w laborze, a dojechałam w czasie krótszym niż pół godziny.
W klinice mój M mówił, że tez był bardzo "miły" pokój, a po wszystkim miał wyjść i zostawić otwarte drzwi więc sie tak nie stresował. Myślałam, że będzie miał problemy, a tu mnie zaskoczył i stanął na wysokości zadania:cool2:
Jezu, właśnie spróbowałam sobie wyobrazić mojego M gdybyśmy musieli wykonać takie badania. Naprawdę nie wiem, jak mogłabym go do tego nakłonić. To musi być naprawdę trudne dla faceta... i pewnie trochę żenujące...

ja tez tak mialam..
musisz po wejsciu odrazu wejsc na my chart...
pozniejMy account i zmien sobie haslo...

jak sie bedziesz zalogowywala to daj aby przegladarka pamietala twoje haslo

powodzonka
Oj, dziewczyny, zapamiętywanie haseł w przeglądarkach to nie jest dobry pomysł :no:

Witam sie dziewczynki wieczornie;-) a u mnie jakies jazdy są od wczoraj:wściekła/y: jak wczoraj nie miałam potoku śluzu, że myślałam, ze pływć będę na dodatek był tak jak w dni płodne to dzisiaj od samego rana migrena + bóle jajników, ale to takie, że szok myślała, że nie będę umiała chodzić:wściekła/y: i powiem Wam, że już sama zgłupiałam z tego wszystkiego

:zawstydzona/y: juz sie poprawiam :sorry: myslalam, ze on ma rosnąć , w sensie tej tempki a nie stac w miejscu
Pajka, Ty lepiej przestań marudzić nad tym swoim wykresem, tylko skup się na trzymaniu kciuków, żeby tempka nie spadła za kilka dni. Ja trzymam :tak: bo ładnie mi ten Twój wykres wygląda :tak:

Witam byłam u ginekologa i dostałam Luteine i nic więcej a jeszcze powodzenia i żebym się nie zniechęcała że na pewno do świąt sie uda NEKTARYNKO KOCHANA jak sobie dokładnie policzyłam do było 44 dni wstrzeliłaś sie w dziesiątkę co do mojej@ to niesamowite że tak potrafiłaś na oko mi wyliczyć kiedy będzie@ a z ff coś mi jednak nie wyszło ale co 10 dni będę podawał wykres mojej tempy i będę mogła się do wiedzieć od Ciebie:-):-):-):-) jak oczywiście będziesz miała czas,kiedy będę miała owulacje Pozdrawiam i ściskam.:happy::happy::happy:

Ostatnia edycja:
Witam was wieczornie ;-) Dzisiaj z mężusiem odwiedziliśmy klinikę IN-VICTA , choć w przyszłym tygodniu mają mi podać nasze mrozaczki i oczywiście wierzę że się uda:tak::tak::tak:to ponieważ w in-victa mają taki program in-vitro do skutku a tylko do końca września jest prowadzona tzw.kwalifikacja to postanowiliśmy z tego skorzystać i zrobić tm badanka które mam nadzieję będą dobre i zakwalifiują nas do tego programu, choć naprawdę bardzo chcę wierzyć że jak już będą wyniki to ja będę w wymarzonej ciąży:-).
Moja serdeczna koleżanka wczoraj urodziła córcię , ciesze sie ale czuję że nie jest to taka całkowita radość i cieszenie się jej szczęściem , i martwi mnie to i boli bo jakoś nie czuję się z tym dobrze:-(ale to chyba normalne prawda?
Trzymajcie się cieplutko.

Olapolap wiesz Ci co nawet nie pomyślą mają to co my byśmy bardzo chciały:-( To chyba też jest tak, że po prostu sie troszkę blokuje nam główka bo ciągle o tym myślimy. Pamiętam jak na jeden czas nie myślałam o niczym innym jak tylko o ciąży. W dzień myślałam, w nocy mi sie śniło...masakra, rano wstawałam i byłam wściekła na siebie jak cholera:wściekła/y: wogóle w nocy nie odpoczywałam. Teraz troszkę poluzowałam i jest lepiej, sex to przyjemność, a nie produkcja dzieci;-)
Widziałam i słyszałam o wielu parach, które jak adoptowały dzieci to wtedy okazywało się, że są w ciąży - bo wtedy ma się to "coś" upragnione i sex bywa przyjemnością i jest się bardzo szczęśliwym:tak:

Także dziewczyny spuszczamy parę i delektujemy sie tym co robimy z naszymi mężami...

Masz racje, mnie tez sie wydaje, ze najwiecej problemow jest w glowie... Ale z drugiej strony jak wyluzowac skoro komus zalezy? Mnie sie udalo wyluzowac tylko jak mialam mnostwo innych zajec i po prostu nie moglam sobie pozwolic na siedzenie na bb i ciagle myslenie o bobo
;-)

Zmykam poleżeć w wannie.;-)

Korzystaj dopoki mozesz :-D Ja nigdy za czesto nie lezalam w wannie, ale teraz jak mi nie wolno, to straaaasznie mnie ciagnie
;-)

Ja sie dziewczyny tylko zastanawiam czy ja kurna nie moge miec jednego normalnego cyklu??:wściekła/y:na dodatek jakis dziwaczny ten wykres jest

Ladny wykres, nie rozumiem co Ci sie nie podoba
:tak::-D

Witam sie po dlugasnej przerwie! ;-)
widze duzo nowych dziewczynek wiec sie WITAM :tak:
ja juz tydzien po obronie wiec mam nareszcie to z głowy ale niestety dzis pewnie @ przylezie temp juz spadła i juz mnie krzyż napieprza konkretnie :confused2::confused2::confused2::confused2: normalnie płakać sie chce! a @ i tak spóźniona powinna być najpóźniej wczoraj wiec miałam już taka wielka nadzieje :no:
a co najgorsze to mąż jakos niedlugo bedzie szedl do szpitala na chyba 2 tyg wiec bedzie przerwa w staraniach :confused2::-( w ogole dzien do dooopy! :-(

reklama
Eve84 witaj;-)

Olapolap sama wiem, że trudno wyluzować jak w głowie tylko jedna myśl:-( ale musimy sie postarać;-)

Wolfheart wiesz ja mojego M na nic nie musiałam namawiać, wiedział, że faceta sprawdza sie łatwiej niż kobietkę i sam zdecydował, że pójdzie na badania - sama się zdziwiłam:tak:

Tak wogóle to witajcie w południa:happy:

Do góry