Nektarynka
Fanka BB :)
Dokladnie.. tempka moze rosnac ale nie musi.. ma byc wyzej niz pozioma kreska.. bo w tylek dostaniesz..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezu, właśnie spróbowałam sobie wyobrazić mojego M gdybyśmy musieli wykonać takie badania. Naprawdę nie wiem, jak mogłabym go do tego nakłonić. To musi być naprawdę trudne dla faceta... i pewnie trochę żenujące...Karola.de jechałam z pojemniczkiem w piersiach bo tak zaleciła mi moja przyjaciółka, która pracuje w laborze, a dojechałam w czasie krótszym niż pół godziny.
W klinice mój M mówił, że tez był bardzo "miły" pokój, a po wszystkim miał wyjść i zostawić otwarte drzwi więc sie tak nie stresował. Myślałam, że będzie miał problemy, a tu mnie zaskoczył i stanął na wysokości zadania
Oj, dziewczyny, zapamiętywanie haseł w przeglądarkach to nie jest dobry pomysłja tez tak mialam..
musisz po wejsciu odrazu wejsc na my chart...
pozniejMy account i zmien sobie haslo...
jak sie bedziesz zalogowywala to daj aby przegladarka pamietala twoje haslo
powodzonka
Witam sie dziewczynki wieczornie;-) a u mnie jakies jazdy są od wczoraj jak wczoraj nie miałam potoku śluzu, że myślałam, ze pływć będę na dodatek był tak jak w dni płodne to dzisiaj od samego rana migrena + bóle jajników, ale to takie, że szok myślała, że nie będę umiała chodzić i powiem Wam, że już sama zgłupiałam z tego wszystkiego
Pajka, Ty lepiej przestań marudzić nad tym swoim wykresem, tylko skup się na trzymaniu kciuków, żeby tempka nie spadła za kilka dni. Ja trzymam bo ładnie mi ten Twój wykres wyglądajuz sie poprawiam myslalam, ze on ma rosnąć , w sensie tej tempki a nie stac w miejscu
Olapolap wiesz Ci co nawet nie pomyślą mają to co my byśmy bardzo chciały:-( To chyba też jest tak, że po prostu sie troszkę blokuje nam główka bo ciągle o tym myślimy. Pamiętam jak na jeden czas nie myślałam o niczym innym jak tylko o ciąży. W dzień myślałam, w nocy mi sie śniło...masakra, rano wstawałam i byłam wściekła na siebie jak cholera wogóle w nocy nie odpoczywałam. Teraz troszkę poluzowałam i jest lepiej, sex to przyjemność, a nie produkcja dzieci;-)
Widziałam i słyszałam o wielu parach, które jak adoptowały dzieci to wtedy okazywało się, że są w ciąży - bo wtedy ma się to "coś" upragnione i sex bywa przyjemnością i jest się bardzo szczęśliwym
Także dziewczyny spuszczamy parę i delektujemy sie tym co robimy z naszymi mężami...
Zmykam poleżeć w wannie.;-)
Ja sie dziewczyny tylko zastanawiam czy ja kurna nie moge miec jednego normalnego cyklu??na dodatek jakis dziwaczny ten wykres jest