Black_Opal
Fanka BB :)
Coś tu cicho ostatnio na tych wątkach... Zawsze tyle stron do nadrobienia a teraz nici... Ja wychodzę powoli z krzaków, a tu nikogo ni ma...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hello.Ja dopiero teraz bo wróciłam z urodzinek jak pisałam ze ide.Super było oczywiscie ja bezalkocholowoA za chwilke bede z męzusiem rozmawiała przez skype.Do juterka.Martynka gratulacje!!!!!!!!!
ja bym poszła do gina na wizyte niech obada co i jak.Dziewyczny niewiem co sie dzieje strasznie boli mnie brzuch , mdli mnie niewiem co mam myslec o tym moim krwawieniu :-(Jutro zadzwonie do gina !!
Witam się,dziś 36 dc jutro M wraca i bedziemy testować ale czuję się na @ niestety planową miałam mieć 8 września ale że nie regularna jestem jak diabli to nigdy nie wiem kiedy będzie pisałam wam że najdłuższy cykl to 35 ale bywały i dłuższe więć nie jestem teraz zaskoczona że tyle się opużnia.