reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
a ja nic nie robilam
zrobilam dzis pesto na zime bo duzo bazylii mielismy w ogrodzie

a tak sobie siedzialam,kawke popijalam bo slonce ladnie swiecilo....

nic szczegolnego, nuda

Witam ja dziś cały dzień przeleżałam tak mnie jajniki bolały że myślałam że oszaleje ale teraz jest ok moge spokojnie oglądac swoje kryminalne seriale zmykam bo zaraz KOŚCI miłego wieczoru pa Dobranoc

No hejka Kamilko :-D miłej zabawy życzę i czekam na fotke w tej sukience :tak:
jesli ktos mi zrobil fotke to zamieszcze.. osobiscie nie ustawialam sie do zdjec
Nektarynka - zabierz mnie ze sobą na to wesele, ja dzisiaj jestem sama, M pracuje cały dzień i pół nocy, córka u dziadków, a ja w pracy:no:
chętnie sobie gdzieś pójdę
no widzisz nie zdarzyłam przeczytac.. a zabralabym:)
Nektarynko - ja też chcę troszkę ciasta - obojętnie jakie:-p

Baw się dobrze:tak:
przywiozlam ciasto i pelno zarcia:)
Baw się dobrze!
Mam nadzieje,że pogoda lepsza niz u nas. Jest zimno i ciągle pada. Widziałam po drodze do sklepu ślub. Musieli pod parasolką do auta uciekać.
dzieki bawilam sie bardzo dobrze.. juz wrocilam i padam..

reklama
Witajcie Kochane :-)

Znalazłam fajny wątek do poczytania o CASTAGNUSIE, baaardzo mnie podbudował... Biorę go teraz drugi cykl i widzę poprawę. Przede wszystkim wydłużył mi cykl bo przy duphastonie to miałam cykle 24-25 dni a to chyba mało troszkę i nie czułam owulki :sorry: Teraz jajniki dają o sobie znać, korci mnie żeby iść do gina na podgląd ale mi troszkę szkoda kaski :sorry: śluz mam niezły, zawsze sucho a teraz już na bieliźnie nawet znać jak się "moczę" heheh...
Wiem, że może się łudzę, ale w coś wierzyć trzeba :tak:
Daję link jakby ktoś był zainteresowany. Przeczytałam wszystkie 11 stron aby prześledzić losy kobitek biorących castagnusa.
Pozdrawiam :-D

Zobacz temat - Castagnus a plamienia, problemy z płodnością i hormonami

ja bralam castagnus wlasnie na plamienia przed @ i lekko podwyzszona prolaktyne, nie mam pojecia czy pomogl czy nie ale w 3 cyklu z Castagnusem nam sie udalo. Takze moze nie zaszkodzi a moze tez pomoc.

Dziewczyny jutro idę na laparo - trzymajcie kciuki:shocked2:

Kciuki zacisniete

Do góry