dobranoc dziewczyny!!!
Dobranoc a jeszcze siedzisz wiem co to za ból nie raz zastrzyki brałam Ketonal ojjj bolały :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobranoc dziewczyny!!!
LOREE
OLAPOLAP
Jak tak was czytam to mam wrażenie że nasi M wzieli sie z jednej kapustyJa także mam prawie ideała sprząta zajmuje sie synkiem zawsze ma dla mnie czas uwielbiamy go razem spedzac,poznalismy sie w styczniu 2003 w lipcu zaręczyny w lipcu następnego roku wakacje w sopocie i tam poczeło sie nasze szczęscie i w styczniu 2006 ślób, raczej ja trzymam wszystko w rydzach ale jak trzeba to czasami pokarze jaki z niego prawdziwy mężczyzna:-) razem juz prawie 6 lat a kochamy ise z dnia na dziń coraz bardziej,kłucimy się to oczywiste ale raczej nie z naszej winy tylko TEŚCIOWEJ ale od miesiaca z nimi nie mamy kontaktu,co za tym idzie nie mieszaja się w nasze sprawy i dzieki temu jest tak códownie jak nigdy.Czasami bym dziada zabiła ale pewnie jak kazda:-):-):-)
O to ja też jestem z tych z długim stażem narzeczeństwa 10 lat za nami.![]()
Złapałam jakieś grzyba swędzi mnie i piecze czy znacie coś bez recepty jakieś globulki?Mam maśc klotrimazolum i dwie globulki gynalgin ale to troszkę za mało.
He,he a ja myslałam,ze ja od pierogówto widze ze robisz konkurencje Madzi - Badaickiejbo ona zawsze była u nas od ciast...
Niestety jak dla mnie odpada :-( -nienawidzę kokosu-bbbbłłłłłeeeeeOsobiscie polecam Capucino mmmmmmmmm pycha
Pieczemy biszkopt ciemny
6 -jaj
1 szkl maki
1szkl-cukru
1 łyżeczka proszku do pieczenia
cacao 2łyżki
2 CIASTO
5-białek
250 kokosu
niecała szkl.cukru
Loree no to musisz byc cierpliwa i czekać-do 15 już nie tak dalekoWitam się!
Chyba kochana jakoś się minęłyśmy za BB;-)
Ja dopiero 15 mam wizyte i wtedy dostane skierowanie na połówkowe. Więc pewnie za miesiąc dopiero poznam płeć.
Już się doczekać nie mogę.
A;-) jak Twoja mamuśka?
Karolku PIĘKNIEFotki z ślubu:-)
Dziękuję czujemy się ogólnie dobrze, tylko noce sa okropne.Olica miło cię słyszećJa się czuje mamusia i Malwinka?
Dziękuję. Masz rację falbani są superaśne !!!!Olica jak zobaczyłam twoje falbanki to wiedziałam że muszę je mieć.Wyglądałaś bosko:-)
Witam się z rana,oczywiście się nie wyspałam strasznie, bo mój M wrócił do domu o 6 rano.Najpierw obudził mnie po 4 że już wraca i żebym nie była zła a potem musiałam mu drzwi otworzyć bo nie wziął kluczy.Witam porannie
Czemu w koncu zdecydowaliscie sie na slub po 10 latach?
Na mnie dziala clotrimazolum - trzeba tylko nabrac obficie na palec i GLEBOKO pogmerac w srodku ;-) I tak po kazdym siusianiu (choc juz nie trzeba tak gleboko, wystarczy z 0.5cm wglab ;-)).
Witam się z rana,oczywiście się nie wyspałam strasznie, bo mój M wrócił do domu o 6 rano.Najpierw obudził mnie po 4 że już wraca i żebym nie była zła a potem musiałam mu drzwi otworzyć bo nie wziął kluczy.
Kiedyś byłam takim lekko duchem :-) nie myślałam o dziecku o ślubie twierdziłam że mam na to jeszcze czas.Nagle wszystko się zmieniło tak z dnia na dzień zapragnęłam mieć dziecko.Często rozmawialiśmy o tym i kiedyś mój M powiedział że na gwiazdkę kupi mi pierścionek:-) że chciałby mieć syna a dziecko musi mieć rodzinę i tak ustaliliśmy datę ślubu.Gdyby fasolka pojawiła się wcześniej pewnie byśmy zaczekali z ślubem.![]()