reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witajcie Kochane :-)

Znalazłam fajny wątek do poczytania o CASTAGNUSIE, baaardzo mnie podbudował... Biorę go teraz drugi cykl i widzę poprawę. Przede wszystkim wydłużył mi cykl bo przy duphastonie to miałam cykle 24-25 dni a to chyba mało troszkę i nie czułam owulki :sorry: Teraz jajniki dają o sobie znać, korci mnie żeby iść do gina na podgląd ale mi troszkę szkoda kaski :sorry: śluz mam niezły, zawsze sucho a teraz już na bieliźnie nawet znać jak się "moczę" heheh...
Wiem, że może się łudzę, ale w coś wierzyć trzeba :tak:
Daję link jakby ktoś był zainteresowany. Przeczytałam wszystkie 11 stron aby prześledzić losy kobitek biorących castagnusa.
Pozdrawiam :-D

Zobacz temat - Castagnus a plamienia, problemy z płodnością i hormonami

reklama
Witaj Karola :) jak dawno cię nie było......
Wyglądaliście ślicznie (i ty i twój mąż), po zdjęciach sądzę że było kameralnie i rodzinnie - i takie wesela uwielbiam :).

My czekamy na Idę - dziewczynke malutką, która waży ju pewnie w okolicy 1700g i kopie mnie straszliwie po zebrach :)
Dziękuję,tak było to przyjęcie dla najbliższej rodziny i przyjaciół.W sumie 30 osób,zabawa trwała do 2 w nocy przy muzyce z płyty.Było fajnie chyba właśnie dlatego że były same bliskie nam osoby.Obsługa w restauracji mówiła że dawno nikt u nich się tak fajnie nie bawił.Nie lubię tradycyjnych wielkich wesel z tymi wszystkimi zabawami itp.
Cieszę się Ida ładnie rośnie i dobrze się rozwija.
Piękne i oryginalne imię wybraliście dla swojej córeczki,śliczne jeszcze nie spotkałam nikogo o tym imieniu.Ciekawe skąd pochodzi i co oznacza;-)?

Cześć dziewczątka.
Jak miło, że piszecie mniej i można na spokojnie sobie przeczytać :tak: hihi.
My z M zbieramy się zaraz po zakupy, a potem na obiadek do mamy.
Ja chyba będę miała tym razem krótki cykl (jak na mnie), nagle mi skoczyła temperatura i śluz mam mocno płodny, zobaczymy jak jutro - jak będzie wysoka temp., to chyba już jestem po owulce?? w 18 dc? :szok: dziwne mam te cykle.
Założyłam sobie konto na 28 dni, ale nie mogę się tam połapać, chociaż niby wszystko po polsku, ale narazie nie kumam :-D

U nas w domu w zasadzie żałoba. Parę dni temu pochowaliśmy bliskiego kumpla mojego M. Dwa miesiące temu byliśmy na jego ślubie.
Życie jest takie krótkie i pełne niespodzianek...

Jeśli chodzi o tempki to ja też jestem zielona w tym temacie:no:
Jestem w szoku co się stało z waszym kolegą?

Witajcie Kochane :-)

Znalazłam fajny wątek do poczytania o CASTAGNUSIE, baaardzo mnie podbudował... Biorę go teraz drugi cykl i widzę poprawę. Przede wszystkim wydłużył mi cykl bo przy duphastonie to miałam cykle 24-25 dni a to chyba mało troszkę i nie czułam owulki :sorry: Teraz jajniki dają o sobie znać, korci mnie żeby iść do gina na podgląd ale mi troszkę szkoda kaski :sorry: śluz mam niezły, zawsze sucho a teraz już na bieliźnie nawet znać jak się "moczę" heheh...
Wiem, że może się łudzę, ale w coś wierzyć trzeba :tak:
Daję link jakby ktoś był zainteresowany. Przeczytałam wszystkie 11 stron aby prześledzić losy kobitek biorących castagnusa.
Pozdrawiam :-D

Zobacz temat - Castagnus a plamienia, problemy z płodnością i hormonami
Super info poczytam.Też jestem mocno tym zainteresowana.O ile dobrze pamiętam to Makaronka go brała i już nie długo zostanie mamusią.
Tonący brzytwy się trzyma trzeba spróbować.Ja jakoś specjalnie nie czuje u siebie śluzu jak mam dni płodne.Jedynie w czasie sexu mam potop:happy:

WITAM sie w niedzielna brzydka pogode,raz pada,a raz nie mocno wieje.Mnie dzisiaj teściowa obudziła do kosciółka o 7.15,bo była msza za mojego teścia,jestem nie wyspana,dzemnełam sie pół godz,ale pewnie za chwilke pójde sie jeszcze położyc.W nocy nie mogłam zasnąc,na dole podbrzuszem bolał mnie prawy bok,ale chwilowo niewiem czemu,ale juz dzisiaj jest dobrze:tak:

Witam rzeczywiście pogoda okropna.Ja dzisiaj znowu snuje się po domu w piżamie:-)
A jutro trzeba iść do pracy o matko pewnie będę miała mnóstwo roboty.

Madziu jak sie teraz czujesz-hhmmm?
jeśli boli po bokach to raczej nie ma powodu do niepokoju bo to raczej macica się rozciąga ale jesli to jest ból posrodku w dole podbrzusza to radziłabym Ci pójsc do lekarza.

WITAM sie w niedzielna brzydka pogode,raz pada,a raz nie mocno wieje.Mnie dzisiaj teściowa obudziła do kosciółka o 7.15,bo była msza za mojego teścia,jestem nie wyspana,dzemnełam sie pół godz,ale pewnie za chwilke pójde sie jeszcze położyc.W nocy nie mogłam zasnąc,na dole podbrzuszem bolał mnie prawy bok,ale chwilowo niewiem czemu,ale juz dzisiaj jest dobrze:tak:
To rozciąganie macicy jak już tu ktoś trafnie odpowiedział:tak: Nie ma powodu do niepokoju, chyba, że ból trwałby kilka ładnych godzin.

Cześć dziewczątka.

Założyłam sobie konto na 28 dni, ale nie mogę się tam połapać, chociaż niby wszystko po polsku, ale narazie nie kumam :-D

U nas w domu w zasadzie żałoba. Parę dni temu pochowaliśmy bliskiego kumpla mojego M. Dwa miesiące temu byliśmy na jego ślubie.
Życie jest takie krótkie i pełne niespodzianek...

Ja tez na początku na 28dni nie wiedziałam o co biega-poprostu czarna magia :-)

A co to się stało z tym kolegą ? W wypadku zginął ?

No na FF łatwiej jakoś mi się połapać - może dlatego, że już kilka miesięcy korzystam.
Kolega - razem z żoną mieli straszny wypadek samochodowy. Jej fizycznie właściwie nic się nie stało. On miesiąc walczył o życie w szpitalu. Nie udało się...

reklama
Madziu jak sie teraz czujesz-hhmmm?
jeśli boli po bokach to raczej nie ma powodu do niepokoju bo to raczej macica się rozciąga ale jesli to jest ból posrodku w dole podbrzusza to radziłabym Ci pójsc do lekarza.

To rozciąganie macicy jak już tu ktoś trafnie odpowiedział:tak: Nie ma powodu do niepokoju, chyba, że ból trwałby kilka ładnych godzin.

Ja tez mysle ze mi sie macica rozciąga,długo nie bolało,dało sie wytrzymac,ale tylko po boku.Troche tez sie przestraszyłam:tak:Mam nadzieje ze to nic takiego,bo przez dzien było dobrze:tak:

Do góry