reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Zbinio ja juz Ciebie nie rozumiem tu niby piszesz ze sobie wmawiasz lub tez nie ze jestes w ciazy, ze jestes przeszlo 2 tygodnie po owu.. (@ powinna juz sie w takim czasie pojawic) i jeszcze chcesz czekac z testem do 1 dnia przed wizyta u lekarza to po co w ogole go robic.. nie rozumiem Cie i chyba nie pojme co chcesz przez to osiagnac..

teraz pewnie wyjde na jakas niedouczoną i nic nie wiedzacą o zyciu osobe..

czekać do wizyty z testem bo dziewczyny piszą ze lekarz tak wczesnej ciaży nie wykryje a teraz nie robie bo jeszcze czekam na @ a że zawsze mi sie opóżnia to bedę do końca czekała

reklama
No ja po owulacji przeszło 2 tygodnie ale pamiętam ze przy pierwszym własnie miałam tekie objawy no na pewno się nakręcam!!! ale troszkie mnie to dziwi bo ostetnio takie spanie miałam 4 lata temu no i ta kawa
ja zawsze rano kawkę pije a dziś zapachu nie mogłam znieść i od 3 dni po 15 godziny spie z synkiem i to o 12 a i żadnych oznak @
zeby nie bylo ze sobie zmyslilam.. i gdzie tu jeszcze 2 czy 6 dni do @?

ja wyznaczam sobie date @ na podstawie owu i jeszcze nigdy sie nie pomylilam mierzac temparature.. zawsze jest w wyznaczonym dniu powiedzmy owu w 16dc plus 14 i na nastepny dzien @ czy rano czy popoludniu ale zawsze jest wiec nie kumam Cie zbinio albo chcesz sensacje zrobic wokol siebie albo po prostu nie umiesz liczyc do 14

czekać do wizyty z testem bo dziewczyny piszą ze lekarz tak wczesnej ciaży nie wykryje a teraz nie robie bo jeszcze czekam na @ a że zawsze mi sie opóżnia to bedę do końca czekała

Zbinio jak moze Ci sie opozniac skoro masz nieregularne cykle. Ja jak mam cykle 30 dniowe i nie dostane nastepnego dnia to moge powiedziec, ze mi sie spoznia, ale Ty jak masz nieregularne to nie mozesz mowic o spoznianiu sie @ I nie odpisujesz na pytania kierowane do Ciebie!!!!

Olu PM DZIEKI ZA ZAPROSZENIE;-)

Zbinio jestes pewna,że owulacje miałas 14 dni temu? Bo jesli tak to możesz jutro z rana testować.Jesli się mylę niech mnie ktoś poprawi.

No jestem tak nie regularna że sie nie dziwue że tego nie pojmujecie moje ginekolog ma z tym problem z testów jek dobrze policzyłam to miałam 12 dni temu

12 dni to gdzie przeszlo dwa tygodnie.. ojjj kogos do pierwszej klasy podstawowki trzeba cofnac.. poza tym jesli 12 dni temu to w sobote czekaj na @

No jestem tak nie regularna że sie nie dziwue że tego nie pojmujecie moje ginekolog ma z tym problem z testów jek dobrze policzyłam to miałam 12 dni temu

Zbinio z czym masz problem?? jezeli masz owulacje np 12 to faza lutealna trwa 14 dni górA 16 dni i w takim razie masz 28 dni cykl( oczywiscie przy fazie 14 dni) czyli dnia nastepnego dostaniesz @ jezeli masz niergiularne to warto sprawdzic czy Ty w ogole masz owulke.

zeby nie bylo ze sobie zmyslilam.. i gdzie tu jeszcze 2 czy 6 dni do @?

ja wyznaczam sobie date @ na podstawie owu i jeszcze nigdy sie nie pomylilam mierzac temparature.. zawsze jest w wyznaczonym dniu powiedzmy owu w 16dc plus 14 i na nastepny dzien @ czy rano czy popoludniu ale zawsze jest wiec nie kumam Cie zbinio albo chcesz sensacje zrobic wokol siebie albo po prostu nie umiesz liczyc do 14

Niby po co mi ta sensacja przecież na kretynke musiała bym wyjść a tego raczej nie chcę!!!

Niby po co mi ta sensacja przecież na kretynke musiała bym wyjść a tego raczej nie chcę!!!

Zbinio wydaje mi sie, ze Ty troche nie rozumiesz swojego ciała i jego funkcjonowania. Nie obraz sie , ale tak jest. Łatwiej by nam sie rozmawialo, gdybys powiedziala jakiej długosci zazwyczaj masz cykle. Mowisz nieregulanrne, ale znaczy jakie??

reklama
Do góry