reklama
a dobrze odczytywałaś te testy?? dwie kreski to nie jest zawsze pozytywny test owulacyjny.
no wiem musi miec odpowiedni kolor ta druga i taki był
mnie w ciazy od papierosów momentalnie odrzuciło...a spac mi sie zachcialo gdzies w 5-6tc
Ja się dowiedziałam że jestem w ciąży w 7 tygodniu a juz przeszło miesiąc wcześniej spałam gdzie popadło ja to raczej mam urojona ciąże
R
RiSiA
Gość
muszą byc obie identyczne wtedy jest pozytywny bądż testowa bardziej mocniejsza niz kontrolna.no wiem musi miec odpowiedni kolor ta druga i taki był
Ginekolog moze zobaczyc ciążę koło 4-5 tygodnia. A to chyba za wczesnie będzie?
Loree
Fanka BB :)
No a testa i tak nie bede robiła bo mam wizytę 21 u ginekologa to nawet jak bym była to mi to powie nie lubie patrzeć na 1 kreskę w teście:-(
Skoro nie chcesz testować tylko czekać jeszcze 3 tygodnie na wizytę to nie myśl o objawach ciąży. Ja nie dałabym rady tyle czekać.
Nie ma to jak sie samej obserwować !!w końcu znamy swoje ciało
Ja nie zdążyłam się poobserwować. ;-)
A w pierwszej ciąży nie znałam się na tym zupełnie i nikt mi tego nie doradził. Słuchałam lekarzy idiotów, którzy twierdzili,że jedyne co można zrobić to czekać!
muszą byc obie identyczne wtedy jest pozytywny bądż testowa bardziej mocniejsza niz kontrolna.
A no w sumie masz racje a to zrobie testa zaraz przed wizytą to będzie 20 września i zobaczymy
Loree
muszą byc obie identyczne wtedy jest pozytywny bądż testowa bardziej mocniejsza niz kontrolna.
Nie zgadzam się . W 4 tygodniu lekarz raczej nie potwierdzi ciąży. W 5 tak -jeśli ma dobry sprzęt. Najlepiej jest pójść koło 6 tyg.
Wczesniej można zrobic bete dla pewności jesli nie ufasz testom.
zbinio mam wrażenie że ty nie wierzysz w swoja ciążę a tymi zaprzeczeniami chcesz "wymusić" słowa "że jednak jesteś" - moim zdaniem w 4-tygodniowej ciąży jeszcze nie występują objawy ciążowe - jeśli by tak było to połowa kobiet na świecie które tracą ciąże niewiedząc nawet o tym miałaby takie objawy.
najprostszym rozwiazaniem jest isc do laboratorium i zrobić bete..i bedzie jasne..bez nakrecania
najprostszym rozwiazaniem jest isc do laboratorium i zrobić bete..i bedzie jasne..bez nakrecania
R
RiSiA
Gość
niektórzy potrafią rozpoznać po zmianie narządów rodnych itd niekoniecznie przy usg.Co lekarz to inna opinia.Nie zgadzam się . W 4 tygodniu lekarz raczej nie potwierdzi ciąży. W 5 tak -jeśli ma dobry sprzęt. Najlepiej jest pójść koło 6 tyg.
Wczesniej można zrobic bete dla pewności jesli nie ufasz testom.
reklama
Loree
niektórzy potrafią rozpoznać po zmianie narządów rodnych itd niekoniecznie przy usg.Co lekarz to inna opinia.
Tak, ale lekarz powie tylko,że wszystko wskazuje na ciążę. Lepiej poczekać 2 tygodnie i widzieć juz pęcherzyk na usg i miec pewność,że jest na swoim miejscu.
Podziel się: