reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Pajka nic sie nie stanie jak zaczniesz od 2dc.. ja w tym cyklu zaczelam od 3dc i jak widac jest juz po owulce bez zadnych spoznien..

Nektarynko mam jeszcze jedno pytanko czy podczas picia tych ziółek podczas @ masz ją mocniejszą? bo czytałam, ze dziewczyny mają przy nich czasami intensywniejsze @ i zastanawiam sie skoro mam @ tyko 3-4 dni to moze poczekam na koniec i wtedy zaczne?

Za 2 albo 6 dni bo mam nieregularną

Wiesz ja mogę Ci tylko napisać na swoim przykładzie. Jestem w ciąży drugi raz i w obu przypadkach objawy typu mdłości, senność itp. pojawiły się dopiero koło 5-6 tygodnia ciąży. Przed @ czułam tylko ból piersi i brzucha i na 2-3 dni przed @ częściej biegałam sikać.

Było też tak,że nie byłam w ciąży a ponieważ bardzo chciałam być, miałam wszystkie objawy ciążowe o których słyszałam.

Pajka nic sie nie stanie jak zaczniesz od 2dc.. ja w tym cyklu zaczelam od 3dc i jak widac jest juz po owulce bez zadnych spoznien..

Lolitko Andziu dziekuje.. ja juz sie wyczerpałam na temat termometrów.. ale jak sie uzywa elektronicznego to najlepiej takiego owulacyjnego.. a rteciowe szczerze ja odlozylam je do lamusa i u mnie bylo tak wykresy elektronicznego roznia sie od wykresow rteciowego.. ale kto jak woli.. mi leiej mierzyc minute nizeli zasnac i jeszcze narobic sobie kuku..

Julitka gratulacje..

Zbinio nakrecasz sie i to strasznie.. ja tez mam teraz takie dni ze okolo 15 łapie mnie sennosc i musze sie polozyc na chwile.. i co mam powiedziec ze juz w ciazy jestem.. a tyle co po owu jestem..

No ja po owulacji przeszło 2 tygodnie ale pamiętam ze przy pierwszym własnie miałam tekie objawy no na pewno się nakręcam!!! ale troszkie mnie to dziwi bo ostetnio takie spanie miałam 4 lata temu no i ta kawa
ja zawsze rano kawkę pije a dziś zapachu nie mogłam znieść i od 3 dni po 15 godziny spie z synkiem i to o 12 a i żadnych oznak @

reklama
Pajka moze mialam ciut intensywniejsza jak pilam od 1dc moze zacznij od 3dc i bedzie gitara.. chodzi o to ze jak pilam od 1dc to 6 dni @ a jak od 3dc to max 4-5 dni z czego 4 i 5 to takie plamienia..

Do góry