reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
witam was! dawno mnie tu nie było! ja w dalszym ciągu w trakcie starań! dziś 20 dc! co miało się stać pewnie już się stało ( lub niekoniecznie :) ) mam mały problem z temp. mierzyłąm cały cykl elektronicznym ale wczoraj tak dla porównania wyciągnełam rtęciowy! kilka razy sprawdzała i dziś rano też - jest różnica cały czas 0,3 kreski! jak myślicie, który jest bardziej wiarygodny? ( posiadam zwykły elektroniczny ) z góry dzięki za odp. pozdrawiam serdecznie :)

juz pisałyśmy o tym pare stron temu;-) to wszystko zalezy od tego jaki jest termometr elektroniczny. Rtęciowy to tręciowy jak sie zepsuje to po rpostu nie dziala i tyle natomiast elektroniczny to wiadomo nic nie widac :szok: u mnie było tak, ze roznica pomiedzy el, a rteciowym byla nawet 0.8 st. Ja jestem na rtęciowym bo wydaje mi sie lepszy nawet panie w aptekach polecają rtęciowe bo jak twierdzą te nie oszukują;-)

Czesc Wam.A ja dzisiaj miałam wesoło,na 4godzinki moja siostra zostawiła mi swoje dzieciaczki,Wiki 6lat,a Nikus rok i 7miesiecy,ten mały dał popalic.A teraz na chwile jestem z Wami.

witam was! dawno mnie tu nie było! ja w dalszym ciągu w trakcie starań! dziś 20 dc! co miało się stać pewnie już się stało ( lub niekoniecznie :) ) mam mały problem z temp. mierzyłąm cały cykl elektronicznym ale wczoraj tak dla porównania wyciągnełam rtęciowy! kilka razy sprawdzała i dziś rano też - jest różnica cały czas 0,3 kreski! jak myślicie, który jest bardziej wiarygodny? ( posiadam zwykły elektroniczny ) z góry dzięki za odp. pozdrawiam serdecznie :)

nie mierz innymi termometrami w tym samym czasie, jak i nie porownuj tempek. nie ma zanczenia czym mierzysz - wazne zeby zawze tym samym, w tym samym miejscu o tej samej godzinie. wtedy bedziesz miec prawidlowa skale porownawcza. bo nie ma znaczenia jaka jest wysokosc tempki, ale jej trendy, wzrosty, spadki itd....

keep consistency so to speak

Dzień dobry!

Dziewczyny - temat termometrów jest wałkowany od około 2 tygodni - albo i dłużej - nie wiem, jak Wam i innym forumowiczkom, ale mnie się wydaje, że chyba trochę przesadzacie:szok:
Nektarynka spokojnie tłumaczyła na wątku ogólnym i nie robiła z tego żadnej tajemnicy, zarezerwowanej tylko dla 1 osoby - każdy może to przeczytać
Sylwia - nie jesteś nowa na BB, więc spokojnie mogłaś tylko parę stron wcześniej to poczytać:tak:

a teraz spokojnie poczekam od kogo mi się dostanie, że jestem "nadufana i sfrustrowana"

reklama
Witam serdecznie miłe panie hm albo sobie wmawiam objawy albo:-):-):-)od 3 dni śpie na stojąco a dzis rano nie mogłam znieść zapachu kawy co to może być:-):-):-)

Do góry