reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dzień dobry!

Dziewczyny - temat termometrów jest wałkowany od około 2 tygodni - albo i dłużej - nie wiem, jak Wam i innym forumowiczkom, ale mnie się wydaje, że chyba trochę przesadzacie:szok:
Nektarynka spokojnie tłumaczyła na wątku ogólnym i nie robiła z tego żadnej tajemnicy, zarezerwowanej tylko dla 1 osoby - każdy może to przeczytać
Sylwia - nie jesteś nowa na BB, więc spokojnie mogłaś tylko parę stron wcześniej to poczytać:tak:

a teraz spokojnie poczekam od kogo mi się dostanie, że jestem "nadufana i sfrustrowana"

:szok::-D fajny tekscik ;-) Ja to sie ogłam z Wami założyc, a szczegolnie o tą flaszkę z Marzenką, i tą fasolkę , której ni ma:-Dale cierpie dzisiaj oj boli brzuszek

hey moje kochane laleczki :-):-):-) wróciłam już w zmienionym stanie cywilnym :-Dod 29 sierpnia jestem żoną :-):-)dzisiaj poraz kolejny dostałam @ a już miałam taką nadzieje....kurcze :-( mam pytanko czy jest ktoś może ze Szczecina albo okolic???

hey moje kochane laleczki :-):-):-) wróciłam już w zmienionym stanie cywilnym :-Dod 29 sierpnia jestem żoną :-):-)dzisiaj poraz kolejny dostałam @ a już miałam taką nadzieje....kurcze :-( mam pytanko czy jest ktoś może ze Szczecina albo okolic???

Witam Kochana to gratulacje.Oj nie martw sie mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie fasolinka:tak:

reklama
Pajka nic sie nie stanie jak zaczniesz od 2dc.. ja w tym cyklu zaczelam od 3dc i jak widac jest juz po owulce bez zadnych spoznien..

Lolitko Andziu dziekuje.. ja juz sie wyczerpałam na temat termometrów.. ale jak sie uzywa elektronicznego to najlepiej takiego owulacyjnego.. a rteciowe szczerze ja odlozylam je do lamusa i u mnie bylo tak wykresy elektronicznego roznia sie od wykresow rteciowego.. ale kto jak woli.. mi leiej mierzyc minute nizeli zasnac i jeszcze narobic sobie kuku..

Julitka gratulacje..

Zbinio nakrecasz sie i to strasznie.. ja tez mam teraz takie dni ze okolo 15 łapie mnie sennosc i musze sie polozyc na chwile.. i co mam powiedziec ze juz w ciazy jestem.. a tyle co po owu jestem..

Ostatnia edycja:
Do góry