madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A ja juz zmykam.Buziaczki:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj, ale my jeszcze się nie staraliśmy ;-)narazie tylko szykujemy się do działania i tak trochę z różnych powodów odkładamy to wciąż... ale chcemy koniecznie w tym roku zacząćJa tez jestem dobrej mysli i trzymam kciuki zeby nastepnym razem sie udało
My w sumie mamy już mieszkanie (też w kredycie), ale chcemy się stąd wynieść w miejsce bardziej cywilizowane i bardziej przyjazne wychowywaniu dzieci. No i zależy nam na większym mieszkanku, dopóki jesteśmy piękni i młodzi i mamy jako takie możliwości kredytowe bo z biegiem lat będzie trudniej zmienić mieszkanie, a kiedyś na pewno byśmy zechcieli je zmienić...Wolfheart - no to super, że macie miejsce - w końcu od tego trzeba zacząć
Powodzenia z bankami - mnie to również czeka, więc...
Lolitko pozwoliłam sobie wysłać PWJak Wam potrzebna porada bankowa to zapraszam
Hej,hej,hello Loree'czku.Badaicka jak minął Pauli pierwszy dzień w przedszkolu???
Z kredytami teraz już nie jest tak łatwo jak kiedyś, niestety.
Nam udało się kupić dom jeszcze przed kryzysem i nikt nam w banku problemów nie robił. Nasi znajomi przegapili dobry moment i teraz warunki są niekorzystne . Mam nadzieję,że szybko wszystko wróci do normy, bo ja też mam nowe plany w sprawie swojego domu.
Badaicka dobrze,że tak łatwo poszło. Ja to chyba za rok będę stała pod przedszkolem cały dzień
Od kilku dni moja córa pyta o przedszkole, ale i tak za późno w tym roku. Nawet wczoraj w sklepie wybrała sobie plecak do przedszkola
Możesz Paulince zostawic jakieś soczki czy herbatki czy musi pic tylko to mleko ? I kawa zbożowa- fuuuj. Niech sobie sami to piją.
Witaminki kupiłaś?
Ja czuję się dobrze, właściwie nie ciążowo. Dziwnie mi z tym, bo tylko brzuszek rosnie a nic innego nie czuję. Poza wieczorami , kiedy maluszek się zaczyna się wiercić.
Kropeczka jest w Polsce, ale ma dużo na głowie w związku ze ślubem w sobotę. I czasem ma problem z netem.
Wiesz ja chyba bym sie rozbudowała ja sie przywiazuje do miejsc w których mieszkam i strasznie żle znosze przeprowadzkiTak w ogóle to dzień dobry !
Zajączka pozdrów i ucałuj ode mnie;-)
A w kwestii domów i przemeblowań się zgadzamy
Ja póki co mam dwa wyjścia, ale to dopiero za 2, 3lata będę coś kombinować.
Albo obecny dom sprzedamy i kupujemy nowy, albo dokupujemy działkę obok i obecny dom rozbudujmy. Zobaczymy za kilka lat jakie będą ceny domów i na co będziemy mogli sobie pozwolić. Oglądam ciągle allegro i gratkę żeby być na bieżąco. Nie miałabym dylematu co wybrac , gdyby nie fakt,że obecny dom ma super okolicę i po prostu tutaj mi się podoba. Więc pewnie rozbudowa...
Bernadko, wyników mamy jeszcze nie ma :-( była w poniedziałek zapytac ale powiedzieli jej,że jeszcze jest okres urlopowy i żeby przyszła za tydzieńCzesć dziewczynki!!
Badaicka cieszę sie ze mala ochoczo do przedszkola poszła!! a jak tam wyniki Twojej mamy??
-------->