reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Nektarynka, wielkie dzięki za wytłumaczenie - wkoncu wiem co to jest ta linia pokrywająca o której się czasem pisze :-) ale z 3 razy czytałam co napisałaś aż zajarzyłam :-) czyli ta moja dzisiejsza tempka ciut ponizej tej linii :-( oby to wina zlego pomiaru w ustach byla. Od nastepnego cyklu bedzie pochwa niech sie M podsmiewuje ;-)
przepraszam jesli troszke malo wyraznie.. ale jakos nie mam dzis glowy do pisania a chcialam pomoc.. w kazdym razie.. pisalam co mi slina na jezyk przyniesie, aby wytlumaczyc Ci co i jak..
Pozdrawiam Jak cos to smialo pisz moze pomoge..

Witam wszystkie babeczki z rana!

Ja nadal siedzę w krzaczorach, żyję ciągle nadzieją, że to może ............ (z reszta wiecie co)

Piersi mnie nadal bolą, są wielkie jak diabli, chodzę jak śnięta ryba, odpadam już o 20.

Wiem, że to niewiele ale mam nadzieję, co prawda im bliżej @ tym mniejsza - BOJE SIĘ!!!

Błagam niech tym razem będzie to..........

Tak kiepsko to sie jeszcze nie czułam i to właśnie nie do końca mi pasuje, bo z Julcią to było zupełnie inaczej dostałam spida i czułam się superowo.

Witajcie Laski z ranka:-)
Kurcze wczoraj już nie miałam czasu wchodzić, wchodzę dziś, a tu obłęd tyle napisane, że ho ho. Musiałam wszystko nadrobić;-)
Olapolap witam Cię również no i gratuluję (oczywiście zazdroszczę:tak:):-)
Madzia 84 Tobie również Kochana gratuluję wizyty u gina:-).

Jakoś tak mi z Wami lepiej Koleżanki:tak:

Wogóle jak tak sobie poczytałam to ja chyba ze diweście lat za murzynami, ja nigdy sobie temperaturki nie mierzyłam, żadnych ziółek nie piłam - może to jeszcze wszystko przede mną:szok:
Narazie nie panikuję, zobaczę co mój gin powie po laparo.

Milutkiego dzionka życzę;-)

reklama
Do góry