reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
pajkaa mi sie wydaje ze pomimo wariacji z termometrem owulka byla i rosnie tempka bo zaciążyłaś :-):tak:

Nie przyjmuje takiej wiadomości do swojej wiadomości :-D mam ziółka kupione, testy owulacyjne kupione;-) ale przy takiej tempce pewnie @ nie dostane dzisiaj.Ja sobie dzisiaj myślałam, ze jezeli faktycznie owulka była 17 dc to @ powinnam dostac jutro, a jeżeli tego 22 (co chyba byłoby bardziej pradopodobne bo wtedy nic juz nie robilamz termometrami i ten dobrze działa) to @ powinnam miec dopiero za 5 dni :szok: więc pewnie sie jeszcze naczekam:wściekła/y:

Kroptusiu GRATULAJCE :-):-) śliczny bobasek:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kroptusiu ślyczny ten Twój syneczek taki mały aniołeczek i jak ładnie pozwala mamie przespać prawie całą nackę naprawdę jestem zauroczona!!

Pajkaa ty mnie nie wkurzaj nie ma @?? nie ma!! w takim razie trzeba myśleć ze jest fasolka a ze test pokazał jedna kreske to nie znaczy ze eraz tez tak pokaze. Ja tam uważam ze zaciazyłaś kochana i już!!!

Pajka

A jestes poddenerwowana albo przeziebiona ?
Masz ladny wzrost tempki - w normalnych okolicznosciach taki wzrost sie nie zdarza w 12 dc. Progesteron osiaga pik 7-8 a pozniej tempka delikatnie opada. Chyba ze sie zaciazylo i jego poziom rosnie

Jesli wsio u Ciebie jest ok - to mozna miec podejrzenia ze fasolka.... Zycze Ci tego serdecznie

reklama
Widzę Madziu, że Tobie się udało zasadzić fasolkę - dbaj teraz o nią i o siebie;-)

Tak wkoncu sie udało,bardzo sie ciesze i na Ciebie przyjdzie czas szybciej niz myslisz:tak:Jutro mam wizyte u gina ale mam troche stracha:tak:

Od rana męczą mnie mdłości i ból głowy:-( do tego mam dość wysokie ciśnienie no to całą niedzielę sobie poleżę :-:)-(

No no moze to fasolka;-)

Czesc Dziewczynki,

Wpadlam w koncu wkleic zdjecia Tomusia :-) ... Ogolnie rzecz biorac glownie spi i je je i spi ... noce w miare ladnie przesypia, wczoraj jak go polozylam o 9 po karmieniu obudzil sie o 5 :szok: przed wczoraj podobnie...za to w dzien regularnie co 2-3h sie budzi na karmionko...Cycuchy lecze na wszelkie sposoby, tempka z 39,2 spadla juz na 37,5 wiec ulga, mam za soba bolesny masaz cycow yyyyy i sciaganie, na brodawki nic poki co nie pomoglo, kapturki tez nie...poprostu trzeba przecierpiec...Dziwne sie lekko czuje bez brzusia byl spoooory i ciaaazyl a teraz lekko hihi waga obecnie 68kg wiec do wagi sprzed ciazy brakuje mi do zrzucenia jedynie 2-3 kg choc chce wrocic do starej wagi ale to moze kiedys poki co nie narzekam wagowo czuje sie prawie jak przed ciaza...

Nie jestem na biezaco co sie dzialo wyjatkowego ?? Nowe fasolki?? Co u Kingus, Hanka robila 2 podejscie?? Kasiulki i wogole jakies sensacje rewelacje?? Pozdrawiam wszystkie bez wymieniania i sle calusy, dziekuje za kciuki :-)

A to juz nasz Tomus:

Oj jaki śliczny Tomus malutki przystojniaczek;-)

Nie przyjmuje takiej wiadomości do swojej wiadomości :-D mam ziółka kupione, testy owulacyjne kupione;-) ale przy takiej tempce pewnie @ nie dostane dzisiaj.Ja sobie dzisiaj myślałam, ze jezeli faktycznie owulka była 17 dc to @ powinnam dostac jutro, a jeżeli tego 22 (co chyba byłoby bardziej pradopodobne bo wtedy nic juz nie robilamz termometrami i ten dobrze działa) to @ powinnam miec dopiero za 5 dni :szok: więc pewnie sie jeszcze naczekam:wściekła/y:

Pajkaa a moze to naprawde fasolinka,trzymam kciuki zeby była:tak:

Do góry