reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam wszystkie babeczki!

Ja dziś z wami nie posiedzę, niestety mam taki ogrom roboty, że nie mam czasu nawet czytać - napiszcie mi proszę tylko czy któraś moze sie pochwalić jakąś nową fasolka..

Pozdrawiam

reklama
ja się witam i pytam: a gdzie Zaniepokojona? Olesia? Marzenix? Andzia? Kropeczka? Olica? no i cała reszta?
Sama jestem mega zajęta, ale wpadam od czasu do czasu....
DO raportu dziewczyny!
Nektarynka -masz jakieś wieści od Kroptusi?
Cześć Kanka - ja siedzę w krzakach...
u mnie bez zmian, starania w toku;-) i stara nuda - nawał dokumentacji w pracy, który wiecznie zabieram do domu a i tak skończyć nie mogę - ale to wina mojej organizacji:sorry2:

Wlasnie dzis dostałam wiesci od Kroptusi..

"Czesc. Przepraszam ze sie nie odzywam, ale jestem w szpitalu :-( z małym ok ale ja mam przeboje. Wczoraj dostałam silnego krwotoku z rany okazało się ze peklo jakies naczynir i zrobil sie krwiak, duzo pisac, wystraszylam sie bo wszystko we krwi i nie mogli zatamowac mimo ze zglaszalam sulny bol potraktowano mnie z gory jak histeryczke ze przesadzam a potem sami panikowali. Do tego mam problemy z karmieniem, mały pogryzł do krwi i nie moge karmic. Pozdrow dziewczyny"

Badaicka odnosnie tortów nie mam weny twórczej i nie za bardzo umiem ozdabiac wiec chyba zetre czekolade i posypie wiorkami.. poki co biszkopt sie piecze a wieczorem bede reszte robila...

Nie wychwyciłam jakoś, co to znaczy, że ktoś siedzi w krzakach ;-) więc nie wiem, czy ja też w krzakach siedzę?
A siedzę w małym dołku, a poza tym uganiam się za mieszkaniami i oddaję swoim małym przyjemnostkom rękodzielniczym, dla odstresowania, bo na ogół odmawiam sobie czasu na to, a to błąd.
Eve, nie wiem jak to jest z tymi dawkami magnezu, ale mój ma 100mg i jest to (wg inf. na ulotce) podwójna dawka, czy to znaczy, że powinnam żreć 10 tabletek magnezu wieczorem???? Wydaje mi się to kosmosem!
Meliskę pijam :tak: codziennie albo prawie codziennie, ja ogólnie dużo herbat pijam, w tym ziołowych :tak: nie wiem, czy pomaga, troszkę chyba tak... pewnie gdybym dostała coś innego to też by mnie odstresowało, jeśli tylko mogę usiąść w ciszy i spokoju i rozkoszować się gorącą herbatą :-)

Witam się popołudniu ;-) u mnie małymi kroczkami czuje, że będzie @ nareszcie :-p szybko bo chce juz ziółka zacząć brac :-D

Nektarynko powiedz mi czy Ty miałaś efekt juz od pierwzego cyklu?

A ja dzisiaj na obiad pizze ;-)

Jasne pajka.. w pierwszym cyklu zamowilam sobie dokladnie jak dostalam @ pomyslalam ze sobie zamowie i tak tez robilam.. doszly do mnie w 9dc i szkoda mi bylo marnowac cyklu i zawsze jak mam owu miedzy 16-18dc to mialam juz ok 14dc.. takze po 5 dniach picia juz byl efekt.. z racji takiej ze chcialam tez sobie wyregulowac prolaktyne to pilam pierwszy cykl do konca.. potem tylko do owu..

wolfheart - siedzenie w krzakach tj czytanie wszystkiego na bieżaco, ale jednak nic nie pisząc.. ewentualnie od czasu do czasu sie pojawiając..

Jasne pajka.. w pierwszym cyklu zamowilam sobie dokladnie jak dostalam @ pomyslalam ze sobie zamowie i tak tez robilam.. doszly do mnie w 9dc i szkoda mi bylo marnowac cyklu i zawsze jak mam owu miedzy 16-18dc to mialam juz ok 14dc.. takze po 5 dniach picia juz byl efekt.. z racji takiej ze chcialam tez sobie wyregulowac prolaktyne to pilam pierwszy cykl do konca.. potem tylko do owu..

No to jestem pełna nadziei ;-) ale sama jestem ciekawa, czy u mnie to zadziała w ogóle. Kurcze, ale tutaj cisza :-(a jak tam śluz po tych ziołach? trza wiesiołka jeszcze brać?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Koniec dolowania sie :-D

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=4ATTbK1-q8g&feature=related"]YouTube - Mam na imię Wojtek. Szukam dziewczyny[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=xjFWcdpyHGU&feature=related"]YouTube - Oksana (PL)[/ame]

Do góry