reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

olaboga, rzeczywiscie cos zle sie dzieje na watku, straszna cisza tutaj. wszystkei w krzakach siedza czy juz sie wcale nie pojawiaja??
Ja melduje ze bylam dzis na wizycie i wszytsko jest ok. Tzn od wczoraj mam delikatne plamienia znowu i mam sobie w zwiazku z tym jeszcze polezec i zapodac progesteron dowcipnie i powinno przejsc. Wczesniejsze plaminia byly spowodowane tym z elozysko nie bylo kompletnie przytwierdzone, ale teraz sie zasklepilo i wszystko jest ok. Dzidzia ma 2,5 cm tanczy sobie jeszce bez nozek ale i tak juz wywija, ma wielka glowke i prawie tak samo duzy tylek:-)

Widze ze trzeba by zaaranzowac jakas fajna klotnie zeby sie cos rozkrecilo. To moze was sprowokuje. UWAGA: wypilam dzis lyk wina.

Ok teraz mozecie na mniej najechac :-):-D a tak serio krejzolki to gdzie jestescie???? Jak Hanka nie wroci to kiepsko tu bedzie?? gdzie jest Marzenixxx? Zajaczek wyjechal i taka tu cisza:-(

reklama
olaboga, rzeczywiscie cos zle sie dzieje na watku, straszna cisza tutaj. wszystkei w krzakach siedza czy juz sie wcale nie pojawiaja??
Ja melduje ze bylam dzis na wizycie i wszytsko jest ok. Tzn od wczoraj mam delikatne plamienia znowu i mam sobie w zwiazku z tym jeszcze polezec i zapodac progesteron dowcipnie i powinno przejsc. Wczesniejsze plaminia byly spowodowane tym z elozysko nie bylo kompletnie przytwierdzone, ale teraz sie zasklepilo i wszystko jest ok. Dzidzia ma 2,5 cm tanczy sobie jeszce bez nozek ale i tak juz wywija, ma wielka glowke i prawie tak samo duzy tylek:-)

Widze ze trzeba by zaaranzowac jakas fajna klotnie zeby sie cos rozkrecilo. To moze was sprowokuje. UWAGA: wypilam dzis lyk wina.

Ok teraz mozecie na mniej najechac :-):-D a tak serio krejzolki to gdzie jestescie???? Jak Hanka nie wroci to kiepsko tu bedzie?? gdzie jest Marzenixxx? Zajaczek wyjechal i taka tu cisza:-(

Szesc Makaroni :)
Super maluszek juz :), z tymi propocjami to jeszcze chwile tak bedzie (jakies 24 tygodnie :p )

Tak, to sa ziolka, ktore pomagaja w zafasolkowaniu :tak:
Nektarynka je pije juz dlugo i za kazdym razem ma piekna owulacje potwierdzona na usg chociaz wczesniej miala cykle bezowulacyjne :-D Mnie tez jak widac pomogly :-D Na bocianie (chyba Nasz Bocian - Strony o Rodzinie) sa cale watki, w ktorych pisza dziewczynki pijace rozne mieszanki ziolowe wspomagajace zafasolkowanie :tak: Mozna tam nawet znalezc listy forumowiczek kto zafasolkowal po jakiej mieszance i z tego co widzialam ta mieszanka o. sroki daje najlepsze efekty :-D Takie same ziola co ja mam do odstapienia mozna sobie kupic np. na allegro, tu masz linka: NIEPŁODNOŚĆ- ZIOŁA KS.SROKI 300g+TEST CIĄŻOW (706599402) - Aukcje internetowe Allegro, wiem ze niektore dziewczynki wlasnie kupuja ziola przez internet :tak: Jakbys byla zainteresowana to zgadamy sie na priv i Ci oddam te ktore mam, bo stoja w szafce i zajmuja mase miejsca (wielka, nadeta papierowa torba, nie mam juz nawet gdzie makaronu trzymac przez nia :szok::-D;-)).

Pewnie e jestem chetna na te zioa jak maj ci tyle miejsca zajmowa i biedny makaron nie ma sie gdzie podzia:-):-):-) a jak poskutkuj to bede wdziczna do konca zycia:-):-):-):-)

Ja tylko na chwilę.
Otóż jestem z tym jełopem ale ostro zaszedł mi za skórę bo nie podoba mi się traktowanie żony jak jednej z koleżanek.
Na szczęście najczęściej pracuję na drugą zmianę to się mijamy.
Dopiekłam mu także bo zarabiam podobnie (nawet lepiej bo ja nie tracę kasy na dojazdy) jak on i już nie zadziera nosa!
W sobotę wyjazd na imprezę.
A niedługo nasza rocznica a ja mu o tym nie przypomnę.
Pozdrawiam:-)

dziekuje dziewczynkim za wsparcie bardzo mnie te slowa ciesza maz sie daklej nie odzywa ale nocuje i przebywa ze mna w domu wienc moze wszystko nie jest stracone chodzi o to ze postawilam sparwe jasno chce miec dziecko idziemy do kliniki a jak nie to niech odchodzi i powiedzial ze odchodzi sama bym w zyciu w to nie uwoierzyla jak tak mozna widocznie 7 lat to za malo zeby poznac osobe ktora soie kocha dosc juz o sobie napiszcie mi tylko kochane co tam u martynki i hanki czy sa juz efekty ivf bo w tym wszystkim to ja sie juz pogubilam eh przemyslalam wszystko i mysle ze to ze juz noie bede sie starac to nie znaczy ze nie moge do was od czasu do czasu zagladnac trzymam za was kochane kciuki widze ze nasze grono sie zaciesnia coraz wiencej dziewczynkoa sie udalo co mnie straszni4e cieszy:)

Sisi ja po sobie wiem, ze musem się nic nie zdziała. Ja najpierw chciałam naciskac i efekt był taki, ze moj M ze mną nie gadał (poczytaj moje wczesniejsze posty). Moje małżeństwo dosłownie wisiało na włosku i to niestety była moja wina. Ja zmieniłam podejscie do dziecka i starań , a przede wszystkim nie naciskałam w tej kwestii na M bo tez nas czeka klinika. Wczesniej nie było o tym mowy a teraz;-)sam o tym wspomina. Daj mu czas porozmawiaj z nim na ten temat, moze on nie zdaje sobie sprawy z innych metod i mysli, ze chcesz to zrobic z dawcą? Faceci niestety mają bardzo małą wiedzę na ten temat. Proponuję szczerą rozmowę na ten temat :-)

a ja się witam wieczornie, ale tylko na minutkę bo u mamci jestem :-)

Dziewczyny a z ilu sie pije ten wywar z ziół? i trzeba o określonej godzinie i czy on działa tez na śluz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja dzisiaj prawie cały dzien byłam poza domem,najpierw wyniki odebrac,goscina u ciotki,a potem u babci i temu mnie troche brzuszek,ale po boku bolał,ale juz przeszedł.Wyniki z tego co widze są dobre,ale od lekarza wszystko sie w pon dowiem:tak:Jestem wykonczona dzisiejszym dniem.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry