reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

]Ide spac,bo myslałam ze sobi z kims popisze a tutaj pustk\\:sorry:[/Q

Ide luli bo M będzie zły że znowu przy kompie siedzę a nie z nim tylko 2 godziny sie dziennie widzimy a w tym ja godzinę przy kompie nio to Dobranoc

Miłej nocki MADZIU papapa

reklama
Dziewczyny a z ilu sie pije ten wywar z ziół? i trzeba o określonej godzinie i czy on działa tez na śluz?

ja pije zazwyczaj wieczorkiem miedzy 20-23.00 jakos tak wychodzi.. ale dzis jeszcze nie pilam bo niedawno od kuzyna wrocilam.. wsypuje 1 łyczeczke ale taką bardzo czubatą do kubka i zalewam jak 200ml.. czyli niepelny kubek jakby na szklanke..

olaboga, rzeczywiscie cos zle sie dzieje na watku, straszna cisza tutaj. wszystkei w krzakach siedza czy juz sie wcale nie pojawiaja??
Ja melduje ze bylam dzis na wizycie i wszytsko jest ok. Tzn od wczoraj mam delikatne plamienia znowu i mam sobie w zwiazku z tym jeszcze polezec i zapodac progesteron dowcipnie i powinno przejsc. Wczesniejsze plaminia byly spowodowane tym z elozysko nie bylo kompletnie przytwierdzone, ale teraz sie zasklepilo i wszystko jest ok. Dzidzia ma 2,5 cm tanczy sobie jeszce bez nozek ale i tak juz wywija, ma wielka glowke i prawie tak samo duzy tylek:-)

Widze ze trzeba by zaaranzowac jakas fajna klotnie zeby sie cos rozkrecilo. To moze was sprowokuje. UWAGA: wypilam dzis lyk wina.

Ok teraz mozecie na mniej najechac :-):-D a tak serio krejzolki to gdzie jestescie???? Jak Hanka nie wroci to kiepsko tu bedzie?? gdzie jest Marzenixxx? Zajaczek wyjechal i taka tu cisza:-(
Eloł,heloł Makaronku :-D
Leż ,leż kochana jak trzeba i ile trzeba :tak: fajniutko,ze wszystko z bobaskiem w porządku oby tak dalej.
Acha!mam nadzieję,że wiko smakowało ;-)

Hejka.Ja juz dzisiaj jestem sama,moja siostrzenica do domku jechała,cały dzien bede siedziała w domu,nie mam checi nigdzie chodzic.Normalnie prwie nikogo tu niema.

ja się witam i pytam: a gdzie Zaniepokojona? Olesia? Marzenix? Andzia? Kropeczka? Olica? no i cała reszta?
Sama jestem mega zajęta, ale wpadam od czasu do czasu....
DO raportu dziewczyny!
Nektarynka -masz jakieś wieści od Kroptusi?

reklama
ja się witam i pytam: a gdzie Zaniepokojona? Olesia? Marzenix? Andzia? Kropeczka? Olica? no i cała reszta?
Sama jestem mega zajęta, ale wpadam od czasu do czasu....
DO raportu dziewczyny!
Nektarynka -masz jakieś wieści od Kroptusi?
Bernatka walczy z przetworami
Olesia w pracy
Marzenix zapewne lutuje,bo terminy gonią
Reszta co tam u Was?

Do góry