reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
=Zajączek81;4078854
Hanka miała drugie zabieg. Bolało podobno bardziej. Jak pisałam mi to odpoczywała sobie po. Od wczoraj miała brać dupka. Trzymamy kciuki!!!!!!!
Dopiero teraz doczytałam o Hani :-D
No to wszystkie trzymamy kciukaski.
Pewnie tym razem pojawi się dopiero jak zatestuje,co.Nie chce się nakręcać niepotrzebnie

Dzięki Passingby. Buziak dla Ciebie?? Jak remont, nie roznieśli Ci chałupki??

No niestety. Mam nadzieję że ta przerwa dobrze mi zrobi i że jak wróce będę mogła się Wam pochwalić.... Tylko jak ja bez Was wytrzymam????:-:)-:)-(
Evuniu:-:)-:)-( Jeszcze jeden buziak....

cześć Loreeczku. Nareszcie się pojawiłaś:-) mam nadzieję ze zeszło Ci tak ze śniadaniem po prostu:-D:-D:-D Ja wyjeżdżam sobie, ale najchętniej wzięłabym Was ze sobą. Mam nadzieję tylko że szybko mi zleci??

baaaardzo mi miło że będziecie tęsknić:-):-):-). Chyba nie bardziej niż ja:-(
A Ty jedz!!!!!! Jak wrócę mam zobaczyć duży brzuszek a nie!!!!!
Hanka miała drugie zabieg. Bolało podobno bardziej. Jak pisałam mi to odpoczywała sobie po. Od wczoraj miała brać dupka. Trzymamy kciuki!!!!!!!

Po pierwsze :) dziekuje, dom stoi, po drugie super ze jedziecie azem i yzcze ci wielkiego pozytywnego testa ciazowego po powrocie, po trzecie - naprawde nie mozesz sobie kupic interneta przenosnego???????????????? HALO XXI wiek mamy! My z Ida bedziemy tesknic a jak wrocisz to nie wiem czy juz osobno nie bedziemy :D

Jak wrócisz wrzucę zdjęcia mega brzuchola. Waga stoi w miejscu, ale brzuch rośnie!

To jak u mnie - mam na plusie 1kg w 7 miesiacu! Brzuch ogromy - waga stoi

Dzień dobry :-)

Asiq jak nastrój dzisiaj ?? pogodzona z mężem namiętna nocą?? ;-):-)
Dziękuję Bernadko, dzisiaj wszystko w porządku :-)

Cześć dziewczynki @ oczywiscie dzisiaj zamienila sie na miesjca z budzikiem :no:
mozecie puscic kciuki! :no: nie wiem co jest nie tak ... czy moze armia ... moze za krotla fl .. a moze brak szczescia ?
Kochana przykro mi... przytulam mocno...

Lecę do kuchni. Tak mi się nie chcę gotować... Chociaż ostatnio wytworzyłam fajny sos do makaronu i właśnie zamierzam sprawdzić czy wyjdzie mi taki sam :-)

reklama
Do góry