reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

siema ale mam nerwa....dowiedzialam sie ze moj kumpel i jego kobieta spodziewaja sie dziecka,on to sterydziaz na maxa,wkurza mnie to,ze im sie udalo,a nie wierze ze jego armia byla 100% zdrowa!
moj M bral kidys sterydy jego pasją jest kulturystyka ma nawet ciekawe osiagniecia w tej dziedzinie i lekarz powiedzial ze slaby ruch moze byc skutkirm brania kiedys...najgorsze jest to ze wszyscy kolesie z naszego otoczenia ktorzy "namietnie sie kluli"lub nadal kluja,maja zdrowe dzieci,lub ich kobiety biegaja z brzuszkiem!nie wierze juz w nic i teraz wiem,ze nie wychodzi nam przez to ze ja za bardzo chce!!!! klapa na calego..

Romciu kochana, to powinno cie wlasnie nakrecic. ze jak TAKIM sie udaja to tobie tez NAPEWNO, wiesz jak to mowia "glupi ma zawsze szczescie" nie wkurzj sie nie warto.

reklama
Dlaczego tak maja??
Olu na wszystkich instrukcjach termometrów elektronicznych jakie przeczytaliśmy zanim kupilismy termometr było dokładnie rozpisane ile stopni trzeba dodac w zależnosci od miejsca mierzenia -pod pacha w uchu czy odbycie.
czemu tak jest nikt w tych instrukcjach niestety nie napisał :baffled:

właśnie podejrzewam ze to było wysłane zwykłym listem bo karte kredytowa tak wlaśnie mi wysłali

dzwoniłam do nich i mi powiedzieli ze na umowie jest nr konta na które mam to wysłać ale tam jest konto wpisane jak pisze o spłacie limitu na karcie kredytowej i żadnego innego nr nie ma to nie wiem czy to na to konto tez mam ratę wpłacić
Karty czesto przysyłane sa zwykłym listem,bo piny do nich przychodza osobno

Bernadko Ty masz zapłacic ratę za wersalke?
Musisz miec na umowie napisane gdzie masz wpłacać te raty,poszukaj w treści umowy

siema ale mam nerwa....dowiedzialam sie ze moj kumpel i jego kobieta spodziewaja sie dziecka,on to sterydziaz na maxa,wkurza mnie to,ze im sie udalo,a nie wierze ze jego armia byla 100% zdrowa!
moj M bral kidys sterydy jego pasją jest kulturystyka ma nawet ciekawe osiagniecia w tej dziedzinie i lekarz powiedzial ze slaby ruch moze byc skutkirm brania kiedys...najgorsze jest to ze wszyscy kolesie z naszego otoczenia ktorzy "namietnie sie kluli"lub nadal kluja,maja zdrowe dzieci,lub ich kobiety biegaja z brzuszkiem!nie wierze juz w nic i teraz wiem,ze nie wychodzi nam przez to ze ja za bardzo chce!!!! klapa na calego..

Wiem co czujesz. Kumpela z pracy która na przeciw mnie siedzi, jak sie dowiedziała, ze jest w ciaży z drugim dzieckiem to była załamana, myślała nawet o tym by..... Ku....a gdzie ta sprawiedliwość!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam popołudniu i Mam pytanko czy to normalne że potwornie bolą mnie jajniki przy owulacji nigdy tak nie miałam przy okresie owszem ale nie [przy owulacji musiałam 2 nospy zjeśc bo inaczej to nic bym nie mogła zrobić:-:)-:)-(

reklama
Do góry