reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

myśleć o czyms innym, ja na przykład zapisałam sie do kliniki leczenia bezpłodności i tak sie na tym skoncentrowalam ze tam mi pomogą, że nie myslałam już czy w danym cyklu zaciażę czy nie że w końcu ne musiałam wcale do nich jechać:-):-):-)

wiem, że cięzko jest myślec o czyms innym niestety....
Kasiulku widzisz ja nie mierze temperatury,nie mam suwaczka tu na Bb który odlicza dni cyklu ale natury nie oszukam widze śluz,boli mnie jajnik i chcąc zajść świadomie w ciaże nie jestem w stanie na to nie patrzeć :-( choc bardzo bym chciała tak poprostu wpaść

reklama
kurcze nie doszła do mnie ksiażeczka spłat rat i nie wiem co zrobić bo na pocztę dzwoniłam i nie bylo takiej przesyłki dla nas wśrod poleconych a bank twierdzi ze wysłał i nie wiem co zrobic bo do wczoraj miałam wpłacić pierwszą ratę a teraz nie mam jak

Przepraszam, że pytam, jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj:
Jeśli chodzi o żołnierzy, czy mieliście jakieś znaki, czy można było to podejrzewać?
Mojemu M niestety zdarza się dość często niemoc:-( Zastanawiamy sie czy w takiej sytuacji nie powinniśmy zbadać chłopaczków.:confused:

Zero "objawow", ma czasciej ochote niz ja i zawsze dochodzi, wiec nic nie wskazywalo na jakies problemy. To siebie obwinialam, ze jak byla jedna pozamaciczna to moze byc nastepna, ze moze jajowod niedrozny itd
Wyniki byly dla nas wielkim szokim, chyba nadal sa. M nie mowi ale wiem i czuje, ze sie troche poddal.

Witam was Misiaczki!!!

Dzisiaj coś mi się zaspało, potem nie mogłam się do niczeka zabrać, jakiegoś mega lenia mam....
Wikula---i jak tm pierogi:-p zabrałaś się już za nie ja juz ugotowałam ziemniaczki teraz lecę po farbę bo jutro malowanie pokoju no tylko najpierw wsunę płatki z mlekiem nie ma jak na zdrowo zacząć dzionek:-):-)
Ziemniaczki juz się kończą gotować, zaraz się, potem tylko trochę przestygną i zabieram się do dzieła:-) trzymać kciuki!!plissss
Ogłaszam KONKURS - Jak zabezpieczyć łóżeczko???

Wiadomo że planujemy że koty wylecą z sypialni, jenak bepieczniej będę się czuła jak jakoś dodatkowo zabezpieczę łóżeczko bowiem w domu mam kogos takiego włochatego (podaję linka żebyście zrozumiały proporcje, bo że mam to już pisałam) $$$ Moje kochane maine coon $$$ - obrazki na bloog - bloog.pl

I efekt jest taki że odrobinę sram po nogach na myśl o tym że Farys wkoczy małej na klatkę piersiową (oczywiście przypadkiem ale....) - jak zabezpieczyć łóżeczko? jakieś pomysły?
Znam nie jedną parę która najpierw miała kota(co prawda nie tak dużego, ale zawsze kota), potem małe dziecko i zawsze było tak, że koty raczej wielkim łukiem omijały malucha, bo on się darł, płakał, robił w pieluchę (koty nie lubią takich zapachów), kotom to przeszkadza. także nie wydaje mi się, że będziesz miała z tym jakies problemy, na początek wystarczy, że będziesz zamykała drzwi do pokoiku, a potem samam zobaczysz czy potrzebne są jakieś dodatkowe zabezpieczenia. Ja bym juz teraz nie wpuszczała kotki do pokoju. Koty nienawidzą zapachu ostu, więc można zawsze to jakoś wykorzystać:-D
Nie no, to juz jest niesprawiedliwe!! Właśnie koleżanka do mnie zadzwoniła , że przyjdzie na kawkę, właśnie się okazało że jest w ciążY!!! i to ze stosunku przerywanego gdzie sie wogóle nie starała!!!!:no: jestem zła, i sfrustrowana teraz!!! :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Zaraz Ci przejdzie nie przejmuj się, każda z nas co jakiś czas tak ma...
hejoł, ja jestem z kawka... jak mnie jeszcze ktos pamieta...;-);-)
Nawet Cię tu wczoraj wołano:-) Proszę częściej do nas zaglądać:tak::tak:

Prosze mio tu nie strajkowac :-D:-D:-D:-D
Wprawdzie naszej Jaśniewielmoznej Hanki Głowy tego watku ni ma :-:)-(:-(ale PORZĄDEK MUSI BYĆ :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
HANKA WHERE ARE YOU???????
To moze ja dam przykład :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

MAKARONKA speciale for you ;-);-);-)

CIEZARÓWECZKI speciale for You

A dla niezafasolkowanych-bierta co chceta :-D;-)

Dobrze gadasz kochana poczęstuj się tam z bareczka :-D
cudowna jesteś naprawdę:tak::tak::tak:

kurcze nie doszła do mnie ksiażeczka spłat rat i nie wiem co zrobić bo na pocztę dzwoniłam i nie bylo takiej przesyłki dla nas wśrod poleconych a bank twierdzi ze wysłał i nie wiem co zrobic bo do wczoraj miałam wpłacić pierwszą ratę a teraz nie mam jak

jesli to polecona przesylka za podpisem to sie nie martw to ich problem ze nie wyslali na czas. Moze mozesz zaplacic w inny sposob?

Witam się południowo :-)

zaniepokojona - wzięłaś w końcu tą lutkę czy nie??

Ja własnie dzisiajb biorę :-)
Dzisiaj mam tak dużo do roboty bo wolny dzień, że szok. Jak znajdę chwilkę czasu to napewno tutaj zaglądne :-)

Najlepiej skontaktuj się z bankiem:-) moze oni powiedzą jak masz uzupełnić ratę.

Zero "objawow", ma czasciej ochote niz ja i zawsze dochodzi, wiec nic nie wskazywalo na jakies problemy. To siebie obwinialam, ze jak byla jedna pozamaciczna to moze byc nastepna, ze moze jajowod niedrozny itd
Wyniki byly dla nas wielkim szokim, chyba nadal sa. M nie mowi ale wiem i czuje, ze sie troche poddal.

Nie ukrywam, że boję sie trochę to sprawdzić, bo wydaje mi się, że my kobiety lepiej se z tym radzimy.

Widzę jak On to przeżywa, wczoraj był bliski płaczu, a ja mu tego nie ułatwiam - widzi jak mnie to :wściekła/y:, nie chcę by to widział, ale też czasem mam już tego wszystkiego dość.

Wiem, że powinnam być dla niego większym wsparciem, ale Ja na prawdę też sobie z tym już nie radzę - jak w tym miesiącu sie nie uda, to chyba se już odpuszczę(po raz pierwszy mówię o tym tak wprost) Przynajmniej na jakiś czas:-(

reklama
Padlam jak zabita :-D Poszlam na lozko troche poczytac, przewrocilam kilka stron i sie zbudzilam godzine pozniej :-D Dzieki temu juz sie troche lepiej czuje, ale nie ukrywam, ze non stop ziewam :szok::-D

Kochana tylko że te termometry elektroniczne dla dzidziloli to wszystkie tak mają,że dodaje sie iles tam.
Ja mam taki za 10 zł i tez trzeba dodawać :tak::tak::tak::tak::tak:

Dlaczego tak maja??

siemanko...chcialabym Wam tylko napisac ze dupa blada,okres dostalam wczoraj...wiedzialam ze tak bedzie dlatego zwlekalam z testem,do uslyszenia!

Przykro mi... bylam przekonana, ze to juz ten cykl
:-:)-:)-(

ale przytulanie nie szkodzi fasolce!!!!! chyba ze ciąża jest zagrozona i takie sa wskazania lekarza, ja bralam progesteron na podtrzymanie od poczatku,ale w zadnym wypadku nie musialam rezygnowac z przytulanek. Jak sie tak bedziesz stresowala to nic z tego nie bedzie,wyluzuj-to najbardziej pomaga

Jak dlugo bralas progesteron?

Do góry