Witajcie... chciałam podejrzeć co u Was słychac... a tu proszę takie wieści:
Shenkoka GRATULACJE!!!! OGROMNE!!!!
A ja miałam iść we wtorek do gina i co? jak mnie w nocy złapała gorączka, tak cały wtorek leżałam w łóżku i do gina nie poszłam...
Pozdrawiam
dziekuję...duzo zdrówka Ci zyczę i owocnych staranek...
śliczna pioseneczka... Jaki głos ma ta kobieta piękny
witamy nowe dziewuszki
shenkoka gratuluję jak bosko!!!!!
.
dziekuje i trzymam kciuki za Ciebie, żeby wszystko się dobrze skończyło..
Witam was dziewczynki wpadam tylko sie przywitac poczytalam was i widze ze sa fasolinki i fluidki
GRATULACJE dziewczynki swietnie sie spisalyscie
Ja dalej mam dola oczy od placzu juz mi puchna brzuch mnie boli i nie moge sie na sekundke nawet skupic moj maz powaznie zaczyna sie o mnie martwic eh nie wiem co ze soba poczac kompletnie sie rozkleilam nie pamietam kiedy ostatnio przespalam cala noc ale dosc juz nazekania zmykam sie polozyc milego wieczorku dla was wszystkich
powtórzę to jeszcze raz..najważniejszy jest spokój..on potrafi zdziałać cuda...spróbuj tyle nie myśleć..zrób to dla siebie i swojego przyszłego dzieciatka..trzymam kciuki
Witam kobitki
A ja sie bije z myslami mocno i chyba sie zdecydujemy na in vitro w nastepnym miesiacu. Nie ma co czasu tracic i zywic sie nadzieja miesiacami. Na 99% zdecydujemy sie na in vitro.... Ciezko, ale tez szybko decyzje ta podjelam, choc nigdy wczesniej o tym nie myslalam...ba, wrecz wykluczalam.
No i sie wszystkie zmienilo.
brawo! trzymam kciuki..moja koleżanka po kilku latach starań (miała juz jedno dziecko) o druga dzidzię tez zdecydowała sie na in vitro..nie udało się..za pierwszym razem..ale natychmiast zaszła naturalnie..teraz ma śliczna córeczkę..
trzymam kciuki i powodzenia