reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Dobry wieczór-he,he,he :-D:-D:-D:-D:-D

Ja wpadłam tylkozapytać czy ktoś wie co sie dzieje z DŻENI ????????
Tak dawno juz nie klikała.
Dżeni jeśli siedzisz w krzaczorach to wyłaź.

Aaaaaaaaaaa i jeszcze GOSIA to samo do raportu-no chyba,ze jednak pojechaliscie na te wczasy to usprawiedliwienie przyjęte

No to ide do łóżka;-)

reklama
Boshe pożarłam sie z chłopem s i teraz nie moge spać :wściekła/y::angry:
Dla ciekawskich-ja chciałam a on był zmeczony ;-):rofl2:

A tak na dobry początek dnia i weekendu ;-)wrzucę Wam treść komentarza jaki otrzymałam na allegro:-D

"Wszystko bardzo sprawnie, szybko, miło, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logiką ,zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem,Torą i komiksem"Kajko i Kokosz". POLECAM tego allegrowicza."
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ide sie połozyc, moze uda mi sie zasnąć
od jutra do niedzieli śpie sama,bo szanowny małżonek w TE DNI musi u mamusi centralne robić.Nic tylko siąć i płakać....
eehhhhh..........
no cóż life is brutal :cool: :-(

Boshe pożarłam sie z chłopem s i teraz nie moge spać :wściekła/y::angry:
Dla ciekawskich-ja chciałam a on był zmeczony ;-):rofl2:

A tak na dobry początek dnia i weekendu ;-)wrzucę Wam treść komentarza jaki otrzymałam na allegro:-D

"Wszystko bardzo sprawnie, szybko, miło, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logiką ,zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem,Torą i komiksem"Kajko i Kokosz". POLECAM tego allegrowicza."
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Witam hahahah jak poczytała byś nie co wyżej to miałam identyczny problem ja chciałam a nawet musiałam bo owulacja a on zmęczony no to sie tak pokłóciłam ze masakra no bo wynika z tego że dzizie to mam se seama zrobć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam w nowym dzionku :-):-)widze że jestem pierwsza!! i ledwo widz na oczy poszłam spać po 1 a w nocy mały nie dał mi spac i nowy chomik jak popieprzony latał :wściekła/y:

Witam.
Obiecałam, że bede zaglądać co jakis czas do Was... więc jestem;-)... u mnie po staremu, wsio oki... dni przelatują przez palce, tak czas szybko leci...

Dziewczynki mam do Was prośbe... czy mogłybyście polecić mi jakąś dobra klinikę leczenia niepłodności (nie wiem czy dobrze napisałam:zawstydzona/y:)... moja kuzynka bardzo długo nie może zajść w ciążę, jest po jednym zabiegu in vitro (nieudanym), teraz szybkuje się do drugiego... leczy się z jakiejś klinice w Wa-wie, ale nie jest zadowolona z lekarza, o niczym jej nie informuje, wizyty są krótkie, mało rzeczowe i chciałaby iśc do kogoś poleconego, sprawdzonego, rzetelnego... jeśli nie macie doświadczenia w tym temacie to może polecicie mi jakąs stronkę, gdzie mogłabym poczytać opinie o klinikach (nawet nie wiem czy coś takiego istnieje)... z góry dziękuję... jeśli to nie byłby kłopot to proszę o odpowiedź na PW

Pozdrawiam
Elis:-)

Witam mam koleżankę któta starała się 7 lat i nic nie wychodziło, zaliczyła chyba ze 100 lekarzy, że trafiła do kliniki w Bydgoszczy (jest w ciaży z bliźniakami!!!- na końcówce) adres musisz poszukać w necie:tak:

Witam w nowym dzionku :-):-)widze że jestem pierwsza!! i ledwo widz na oczy poszłam spać po 1 a w nocy mały nie dał mi spac i nowy chomik jak popieprzony latał :wściekła/y:

Wcale nie byłaś pierwsza:-)- ja po prostu próbowałam nadrobić coście wszystkie tu wczoraj po południu namodziły:-D

A tak przy okazji
Dzień dobry moje kochane babeczki!!!

Wikula---i jak tm pierogi:-p zabrałaś się już za nie ja juz ugotowałam ziemniaczki teraz lecę po farbę bo jutro malowanie pokoju no tylko najpierw wsunę płatki z mlekiem nie ma jak na zdrowo zacząć dzionek:-):-)

reklama
Do góry