reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

wszedzie pisza ze po 4h.. ale ja np po weselu znajomych polozylam sie o 5 wstalam o 9 i tempka byla baaardzo zaklocona ale to tez sporo alkoholu.. wiec jesli jest o innej porze i po krotkim snie ja uwazam za zakloconą..

No ja własnie mierzyłam o normalnej porze polozylam sie po 1 a mierzylam o 5:30. Ale tylko spadla o 0,2 tylko nie wiem dąłam info, ze mało snu bo bardzo zmeczona dzisiaj z rana juz bylam ;-)

reklama
dobranoc laseczki padam na pyszczek.. wypije jeszcze ziolka i spadam spac.. w kazdym razie zaczelam pic od 3dc i juz wczoraj i dzis czuje jajniki jak naparzaja.. a gdzie owulka 16-18dc..

Pajka daj jako zaklocona zobaczymy co bedzie jutro..

reklama
jakie dobranoc?!jakie dobranoc?!
DOBRY WIECZOR :-)
hejka!
ja tylko na chwilke...przeczytalam wszystko,ale wybaczcie mi,jestem tak padnieta,ze nie bede odpisywac...buziaki dla wiadomo kogo ;-):-D
EVE SNILAS MI SIE DZISIAJ!!!!
to jest proroczy sen,bylas bardzo radosna i usmiechnieta!!

a co do mnie,@ dalej nie ma,jestem umowiona na sob.do gina,sprobuje wyciagnac luteine...
papa

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry