R
RiSiA
Gość
prawie same dobre wiadomosci tylko czemu ty mi kobieto na posty nie odpisujesz?????????????
ja tez mam arytmie (napadowe) jestem na lekach i powiedz w koncu co to za wada serca ???????? co ci lekarze powiedzieli i o jakich lekach mowili ??? ja biore Sotahexal 80 2x po 1/2 dziennie i kardiolog powiedziala zebym brala to mimo ciazy prawie do konca 1 trymstra! potem pewnie na Isoptin przejde!
jak mi nie odp. to sie tam do ciebie pofatyguje!!!!!! :-)
OK SPADAM DALEJ SPRZATAĆ!
A TAK BYM SPAC POSZLA!!!!
Eve przepraszam bardzo, ale nie doczytałam
Już piszę ;-) ogólnie to się nazywa wypadanie płatka :-)tak ładnie:-)czyli niedomykalność lewej zastawki, która prowadzi do niedotlenienia mózgu no i która prowadzi do bardzo częstych omdleń i migrena nie leczona do zawału mnęśnia sercowego no i ta arytmia. Mi przepisała na próbę betabloker o nazwie Betaloc - miałam przez pierwsze trzy dni po 1/2 tabl zobazyc, czy zbytnio mi cisnienie nie obnizy a jak sie czułam po nim dobrze to zwiększyć do jednej niestety do końca życia. No, ale niestety podobno podczas ciąży to się pogłębia, ze względu na zatrzymacie wody w organizmie i takie tam :-) ale lekarka powiedziała, ze nie bedzie chciała zaszkodzic dziecku , a mi pomóc :-)
Zaniepokojona co do luteiny to weź ją ja sama teraz biorę, a przetrzymałam się bo teraz jestem w 21 dc, a sądzę, że mimo, że wykres pokazuje , że niby owulka była, to sądzę, że jej jednak nie było:-( bo dopiero teraz mam typowe objawy, które zawsze mam przy owulce, tzn. śluz płodny, rwanie prawej nogi i bóle piersi.Ale lutke wezme jutro bo inaczej wszystko mi sie przestawi.